Daca spui ca il iubesti foarte mult, trag concluzia ca el e cel care te-a parasit in urma cu un an iar in plus, are si prietena acum. Uita-l iubita, nu are rost sa suferi dupa el, pentru ca vei avea doar dezamagiri. Capul sus si nu mai suferi, tot acelasi lucru are si el in nadragi, ca toti baietii. Esti o fata foarte frumoasa si sunt convins ca foarte multi te plac si si-ar dori sa fie cu tine. Tu trebuie doar sa alegi.
Iti multumesc din suflet,desi multe propuneri am avut nu am acceptat nici una, nu pot primi, la moment, pe nimeni, dar iti multumesc din suflet de incurajare, mi-ai fost de mare folos.Te pup.
Poate ca mai tine la tine dar se multumeste cu atat fiind implicat intr-o relatie... poate e mai bine sa ii vezi de viata si sa-l uiti
Poate că tu ai o obsesie pentru el, dacă el te-ar fi iubit nu ar fi împreună cu prietena lui. E momentul să-l uiți draga mea, uitarea necesită timp. Dacă spui că-l iubești lasă-l să fie fericit cu cine a ales, poate asta își dorește și el.
Să ai grijă de tine.
Nici nu indraznesc sa-i zic ceva, sau ceva de genul, insa am depus mult eform ca sa-l uit si nu am putut, cum sa o fac?
Ști cum se zice, timpul le rezolvă pe toate așa că lasă să treacă puțin timpul.
Cred ca ai dreptate, multumesc frumos
Nu trebuie sa-l uiti incearca sa nu te mai gandesti la el, te inteleg e greu dar aminteste-ti ca nu e imposibil! Si cine stie poate mai tarziu veti fi impreuna, eu cred ca daca doi oameni sunt predestinati nici timpul nici oamenii si nimic nu -i va impiedica sa se intalneasca si sa se iubesca, asa cred eu nu stiu daca e universal valabil dar e pareare mea
Stiu eu ce poti face:1-Cumpara un briceag ceva, dar foarte ascutit
2-du-te in baie si daca tot asa de urata iti e lumea, pune-l sa taie undeva la2 cm deasupra incheieturii de la manaBafta(desigur sper sa nu crezi ca acesta este un sfat, imi bateam joc de mentalitatea ta)
Loooool, deci asta e incredibil. Chiar nu am mai vazut asa ceva. Am ramas masca. Esti prima fata care seamana cu Legolas pe care am vazut-o vreodata. Foarte tare! Funda?
Nu inteleg de ce te-ai mirat asa tare.
Pentru ca esti fata si Legolas e baiat....cu moaca de fata.
:d m-da, interesant, ce sa-i fac asa e lasat de la Dumnezeu