Gasesti o fata care te place pentru tine insuti si prefera sa mearga la plimbare intr-un parc. Si intre timp te gandesti cum poti sa castigi niste bani, ca traiesti intr-o societate a tuturor posibilitatilor.
Nu conteaza numai banii, cu o tipa ni poti iesi numai in oraș, poti sa ii propui o plimbare in parc, daca iti place tipa data viitoare propune-i sa Ieșiți la un suc(mai mult de 15 lei nu o sa te coste )
15 lei? Fara ofense dar cred ca si daca o scoti la sifon va costa mai mult.
Ii iei un suc și tie o bere, nu o duci la șampanie si caviar. Daca locuiești in Monaco sau St Tropez m-ai facut
Daca te limitezi doar la atat ai dreptate, dar esti sigur ca nu va vrea mai mult?
Stai linistit prietene, ii zici dupa ce o scoti in parc(daca totul iese bine) "ce ai zice daca data viitoare am iesi sa bem un suc? Nu iti face probleme
Ma bucur ca cineva e optimist, si s-ar putea sa ai dreptate, dar dupa parerea mea depinde si de fata.In caz ca e o nesimtita...
Frate,nu-ti mai fie frica de asta, n-o sa se întâmple, in cel mi tau caz o sa-si ia si ceva de mancare, mie nu mi s-a întâmplat niciodată sa facă faze din astea, mai ales ca sunt primele întâlniri si și tipa trebuie sa facă o impresie buna in fata ta
Doar la prima intalnire platesti si pentru ea, pe urma fiecare isi plateste consumatia lui, mie asa mi se pare normal.
Mama, mor cand va aud ca nu aveti bani sa scoateti o fata in oras. Problema sta in felul urmator. Daca o fata te place, te lace pentru ceea ce esti tu, nu pentru banii tai. Ar trebui sa te gandesti ca fata care sta cu tine doar pentru bani, o sa te paraseasca imediat ce gaseste unul cu mai multi bani decat ai avea tu. Sunt fata, si crede-ma ca niciodata in cei aproape 20 de ani ai mei nu am putut accepta ca un baiat sa-mi dea nici macar 1leu. Nu stiu ce sa zic, acum daca tu aspiri doar la tipe 90-60-90, e clar ca astea vor doar bani. Depinde acum si ce fel de fata cauti tu.
Te felicit pentru raspunsul minunat pe acre l-ai dat si ma unge pe suflet ca mai sunt si fete care gandesc asa. Sunt mult mai in varsta decat tine si ma uit cu groaza la generatia de 18-19-20 care vine suierand ca trenul si in urma careia raman praf, prost gust, proaste obiceiuri. Bravo, din suflet.
Multumesc frumos! Din pacate starea materiala a ajuns sa primeze in fata sentimentelor.
Buna! Invata asta:Banii nu conteaza. Daca fata aia e capabila sa aiba o relatie doar pe sentimente se va multumi si cu o floare rupta dintr-un parc in timp ce va plimbati.Din contra e mai bine ca esti asa deoarece asa vezi adevarata fata a unei fete daca e materialista si cu ochii numai dupa bani ci nu dupa tine.Nimeni nu ramane singur o sa gasesti fata potrivita pentru tine.Multa bafta nu uita de sfatul meu.