| Costinnicusor2296 a întrebat:

Salutare si la multi ani anticipat.Nelamurirea mea este in felul urmator: am o relatie si ne-am logodit acum aproximativ jumatate de an, de aproximativ o luna sa zic noi nu am mai avut contact sexual, am zis ca fac ceva gresit, am vorbit cu un psiholog sa inteleg problema, pe partea de lucruri in casa, sunt gospodar, repar si meşteresc ce trebuie in casa si mai si gatesc cand este nevoie sau logodnica mea soseste obosita de la locul ei de munca. De fiecare data cand incerc sa initiez actul in sine, imi zice ca sa stau cuminte, iar cand aduc in discutie ca un cuplu normal ca haide sa "facem" si noi ceva mereu zice ca este obosita sau ca nu are starea necesara si tot asa. Nu inteleg clar de ce primesc aceste refuzuri avand in vedere ca face lucruri pentru mine cum ar fi mancarea si calcatul hainelor, uneori stau si ma gandesc ca poate are pe altcineva, chiar nu am idee, am incercat cu comunicarea, nu s-a rezolvat mare lucru.Are cineva idee ce as putea face, ce indicii sa urmaresc?

36 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns (pentru Costinnicusor2296):

Spune-i ca asa ceva nu merge, ca-i extremd e ciudat sa refuze sex cand sunteti chiar inainte de casatorie...deci in luna de lapte si miere, ori ea refuza sexul.
Ceva este foarte grav cu ea dar nu spune.
Sfatul meu este sa rupi relatia si sa-i spui acest lucru, fiindca de nu o rupi acum, o vei rupe dupa 1-2 ani, cand situatia se va inrautatii foarte mult.

| Costinnicusor2296 explică (pentru MarianWLF):

Am inteles, revenind cu o actualizare a lucrurilor si explicand partenerei toate supararile mele si ce ma deranjeaza, observ ca este a II a zi in care avem un moment romantic consecutiv, acum o sa urmaresc cat o sa dureze aceste minuni si cum se comporta ea cu mine in perioada asta pentru ca vreau sa observ si micile detalii, plecari de acasa si schimbari bruste de program pe care sa le aibe din senin nu au existat, notificari sau mesaje sterse din ce am mai urmarit eu subtil vad ca nu sunt, iar partea cu momentele intime sper sa fi inteles

| MarianWLF a răspuns (pentru Costinnicusor2296):

Orice minune dureaza 3 zile, poate sa faca de gura ta, procedezi bine, urmareste in liniste cum se dezvolta situatia, daca e doar o problema de moment o sa treaca, daca nu va cadea inapoi in aceleasi obiceiuri, timpul iti va da raspunsul, daca ascunde ceva anume nu se poate preface la nesfarsit, sper totusi sa fie doar o perioada si sa fiti bine.

| Costinnicusor2296 explică (pentru Violleta2022):

Din ce observ eu dupa perioada asta de cand sunt cu ea impreuna, țin sa cred ca a avut niste probleme care o marcasera in trecut si usor usor vreau sa vad care este adevaratul motiv si de ce are uneori schimbari de comportament din cauzele astea, ca altfel ajung la vorba ta si cam ar fi singura solutie daca comunicarea nu e sincera

| Costinnicusor2296 explică (pentru MarianWLF):

Multumim si ai dreptate, eu vreau sa vad ce fel ar gestiona, ce lucruri vin din partea ei, daca se schimba ceva, nu zic 90% despre sex sau asa ceva, dar daca nu imi convine ceva, nu o sa ii mai zic la nesfarsit, o sa ma imbrac si o sa plec, lumea este mare, femei sunt destule si timpul este limitat pentru toti pe pamantul asta, daca da dovada de intelegere si respect si pot fi doar traume din trecut, ma pun cu ea la masă si discut solutii pentru a rezolva tot ce este necesar

| Violleta2022 a răspuns (pentru Costinnicusor2296):

Pai ce-ti mai ramane in relatie, daca ea nu te mai iubeste ci doar se preface, acceptand pupice usoare si imbratisari in loc de pasiune, sex, iubire intensa?
La ce te-ai casatorii cu o femeie care se preface ca te iubeste, doar sa se vada maritata?
Sunt si femei care intr-adevar se prefac si mint pe saturate, doar sa se vada asigurate intr-o casatorie, fac iute un copil si atunci nu mai scapi de ea, ca sa nu moara de foame sau sa ramana pe strazi a nimanui.
Poate este cazul ei, cand s-a prefacut pana acum ca te iubeste, si acum efectiv nu se mai poate preface, de aceea arata cat este de rece si indiferenta fata de tine.
In dragostea adevarata nu te poti preface si nu poti sa-ti refuzi partenerul, fiindca nu poti trai fara el, il doresti, il vrei tot timpul, este o dragoste plina de pasiune care trece prin trup si suflet, ceea ce la ea nu semai vede.
hai sa fim seriosi cu rutina, ca-i imposibil sa apara dupa atat de putina vreme. Asa intelege dupa 10 ani, dupa 20, dar dupa atat de putina vreme, imi este imposibil sa cred asta.