Bună.
Trebuie să vină de la sine, nu să o convingi că vrei tu astăzi să o faci femeie fix de 8 martie!
Pa, pa.
Faci caterinca bre? Unii chiar vor sfaturi si ajung sa nu le primeasca pentru ca ne pierdem vremea cu voi.
De ce vrei sa fortezi fata si sa ii para rau toata viata de alegerea facuta? doar pentru cateva minute de placere ale tale?
Fa in felul acesta: invit-o la tine acasa (daca esti singur) si incepeti sa va uitati la un film si incet incet incepe sa o saruri usor, sa iti plimbi mainile pe corpul ei dar nu mai jos de abdomen, sarut-o pe gat, apoi incearca sa o dezbraci in caz ca ea se opune las-o putin iar apoi incearca din nou, s-ar putea sa vina totul de la sine dar asta ar fi cel mai indicat deci sa nu incepi sa o bruschezi pentru ca nu va iesii nimic. Iar daca ea nu vrea categoric, las-o si nu mai faceti nimic si lasatio pe altadata...bafta
Funda?
NU CONVINGI! Nu poți face aste lucru, e imoral, îți iubești sau nu femeia?
Clar NU!
Nu te lua după ăştia care au răspuns înaintea mea, care încearcă să te convingă că tu de fapt nu vrei s-o faci cu ea, iar dacă vrei, nu e un lucru frumos să vrei asta.
Poţi încerca diverse metode, de la vorbit frumos până la ameninţat cu bătaia.
Ce cadou mai frumos poti primi de 8 Martie de la un barbat, decat ce are el in pantaloni?
PS: Nu ai cum sa motivezi o femeie sa faca pasul asta, mai ales dacae si virgina. Cand o sa vrea o sa vrea, cand nu, nu. Cu cat o presezi mai tare si insisti, cu atat mai mult te va refuza. Si invers, cu cat esti mai indiferent, cu atat ea va fi mai intrigata si va dori sa faca pasul.
Chiar crezi ca asta este un cadou?
Era o ironie. Adica omu' in loc sa vina cu o floare, incearca sa o convinga sa faca sex.
Eu am inteles.Nu stiu daca si el.
))) Genial.
De ce trebuie sa,, convin,, gi prietena sa -si piarda virginitatea de 8 martie? Asa o,, feliciti,, tu? O va face cand va voi ea fara ca tu sa o,, motivezi,, ca-i 8 martie. Esti mojic.
Sa-ti ceri voie de la tatal ei! asa este frumos! sper sa nu revii cu vreo intrebare gen, ce alifie ar fi indicata pentru vanatai?
Nu mai incerca s-o convingi. Daca nu isi doreste cu adevarat, o sa regrete pe urma si o sa te deteste. Las-o in pace ca o sa ceara ea cand o s-o manance.
Cred ca esti foarte indragostit de ea de vrei sa o faci femei de ziua femeii. Sincer, imi pare rau de prietena ta, e trist sa crezi ca o poti convinge sa faca ce vrei tu.
Pai de 8 martie, trebuie sa o umpli de flori - trandafiri, rosii - apoi o scoti undeva (in oras) romantic, lumanari... dar la urma tot raspunsul va fi NU pentru ca asa sunt fetele! orice ai face pentru ele, tot in funduletz le doare! (a se intelege ca nu imi bat joc de raspuns, pur si simplu asa cred!)