Buna Sabrinutza.
Incearca sa il intalnesti undeva si sa vorbiti serios. Explica-i ca nu l-ai salutat din cauza ca erai cu prietenele tale si erai foarte distrasa de conevrsatie, si ca nu ar trebui sa se supere asa, se mai intampla.
Iar problema cu "nu o mai saluta pe mama" mi se pare deplasata. Adica mama ta nu are nici o legatura.
Ce e intre voi e ceva frumos si nu merita pierdut. Spune-i asta. Daca intr-adevar tine la tine va accepta si va veti impaca. Certuri de genul asta vor mai avea loc pe parcursul relatiei voastre.
#Ai putea sa ii spui ce ai tu pe suflet! Chiar daca pare o relatie inceputa cu stangul asa, in timp va deveni din ce in ce mai bine.
P.S.:E doar un sfat.
Bună,
Ce altceva mai poţi face în afară de a-ţi cere scuze? Caută-l şi explică-i că a fost o neînţelegere, că nu ai făcut-o intenţionat şi că eşti de părere că nu merită să vă stricaţi prietenia dintr-o asemenea nechibzuinţă. Şi cel mai important, asigură-l că nu vei mai repeta aceeaşi greşeală.
Mult succes, sper ca lucrurile să redevină ok între voi!
Servus @sabrinutza! Normal el ar fi trebuit să te salute, dar cred că vă puteți rezolva problema stând de vorbă și explicându-i că nu ai avut intenția să-l ignori. Dacă te place, sigur își va schimba atitudinea, dacă nu, înseamnă că este cam orgolios.
O zi cu zâmbet să ai!
Şi eu m-aş fi supărat ca persoana pe care o plac să nu mă salute. Aiurea, nu? Eu zic că ar trebui să ai o mică mare discuţie cu el despre treaba asta. Altceva nu ai ce face. Spune-i de ce nu l-ai salutat şi că nu se va mai întâmpla, dacă te place ar trebui să înţeleagă.Şi de asemenea, cred că ar fi trebuit să îi treacă până a doua zi. Mi se pare exagerat să nu o salute nici măcar pe mama ta. Copilărie. Baftă şi numai bine!
Pai el trebuia sa te salute prima dar cand ai vazut ca nu te saluta ai putea sa il saluti tu pe el. pe el asta l-a deranjat. incearca sa porti cu el o discutie ceva mai serioasa spune-i ca a fost dintr-o simpla greseala si nu a fost cu intentie rea. explica-i daca nu intelege inseamna ca nu te iubeste cu adevarat. arata-i incaontinuare ca simti ceva pentru el. succes si bafta! funda?
Pai mai zi odata ca il placi si ca ai vrea sa fi cu el si ca a fost o greseala(adica exact cum s.a intamplat) daca nu o sa vrea sa te creda sau sa te ierte inseamna ca nu tine cu adevarat la tine. oricum incerca sa.l impaci. (fundita plz:*)
Pai iti zic sincer ca daca se supara din orice nimic mai bine il uiti.nu ve-ti avea o relatie fericita daca va certati mereu