Merge o tunsoare ai prea mult par, poti incerca cu o tiganca e mai usor sa ai familie cu una de aia, unu zicea ca in Constanta multe romance se baga cu tigani.
Cum poți să spui așa ceva? Ai înnebunit. La curve se duc țiganii și cocalarii
tu ești dintr-o familie bună de ce vrei sa faci asta
Nu esti un băiat urat. Esti mai neîncrezător tu in aspectul tau. Arati bine pentru varsta ta. Cunosc si de 22 de ani care sunt mai slabi. Cat despre înălțime, sunt multi scunzi care au prietene. Lasă i pe aia de 14 15 ani cu iubite. Nu are de ce sa te frustreze ca n ai avut la varsta aia. Multi n au avut atunci. Unii au altii au de la 11 ani. Nu e important asta. Sunt multi de 18 ani fara relație. De acum ai tot timpul sa ti faci si daca vrei poti merge la prostituate, nu te încurcă cu nimic, poate te mai ajuta sa scazi din anxietate.
Eu cred ca daca te stresezi pentru asta, mai rau iti faci. Cu totii suntem diferiti - nu ai de ce sa te ingrijorezi din aceasta cauza. Vei avea parte si de relatii, dar nu te grabi si nu fugi dupa ele. Vei ajuge sa fii dezamagit.
Pentru ca imi doresc foarte mult o relație!
Toti la varsta mea au avut macar o relatie! Sunt ghinionist!
E o rusine ca la 18 ani sa nu fi avut nicio relatie!
Urasc sa vad pe astea de 13-14-15 ani cu relatie! Eu Tanjesc dupa una 3-4 ani! Am incercat mereu sa imi fac una dar am dat greș! Sunt abandonat de viata
Jos Ranga, Stop violenta?
Daaa, nu știi tu că Katalin Talent spune asta? Caută pe YouTube
Ba da! Mereu spune chestia asta! El a fost batut si chinuit cand era lancasa de copii si a ramas cu traume
Liniștește-te bro, și eu mai zic același lucru uneori dar acum că văd această postare mă bucur într-un fel că nu sunt singurul virgin la 19 ani. Dacă nu îți place fizicul îți recomand să începi o dietă sănătoasă și să începi un sport care îți place. De exemplu dacă mergi la sală un an de zile și te ții serios de treabă ajungi mai ceva ca unul care a făcut 5 ani de sală. Dacă ești slab poți să mai și trișezi în timpul când ții o dietă. Nu se observă nimic. Cât despre curve, dacă nu ai băut, nu ai fumat, nu te-ai drogat, nu bei cafea, nu îți văd rostul să mergi la curve. Decât să mergem la curve mail bine ți-ai lua ceva folositor, de exemplu, poți da de permis, însă de la anul că anul ăsta nu mai apuci cu nea covidu. Depui actele din ianuarie să fii sigur că o să fii printre primii. Dacă vrei o prietenă să iți faci o relație încearcă să vezi poate reușești cu colegele tale sau cele din gimnaziu sau cele mai mici din clasa a 9a a 10a.
Eu caut o fata de minim 15 ani, perfect ar fi 16! Nu ii faza va sunt virgin! Ca n-am avut niciodata iubita si nici primul sărut! Toti la varsta mea au avut macar una singură! Cat despre corp! E ok, eu mai fac flotari pe acasă! Cauta-ma pe Facebook Antonio Gabriel, si intr-una din poze e cu corpul meu!
Salut.Nu te găsesc pe Facebook, dar te pot ajuta sigur.Dă-mi link către Facebook-ul tău în privat, si îți garantez că te ajut să rezolvi problema asta.
Calm,ca nici urat nu esti, (No homo, ) eu zic sa te preocupe alte chestii, gasesteti un drum in viata, un job fa o facultate. Ca de fete o sa ai timp, crede-ma
Incearca sa vb cu fete, dar ca un tovaras, nu te pune sa te dai la ele, comporta. te frumos si ai sa vezi ca o sa ai si fete
Eu de abia trec clasa si tu vrei sa fac facultate?)In septembrie trec in clasa a 12 si dupa trebuie sa ma angajez! Numai in armata e cea mai buna sansa sa intru! Si vreau sa imi schimb orasul neaparat!
De fete nu o sa am timp oricum! O sa fiu la munca, lucrez non-stop si noaptea si sambata si duminica!
Cand ma gandesc la viitor mi se intoarce stomacul pe dos!
Degeaba traiesc pe acest pamant ca am toate defectele!
In orasul meu nu m-am imbratisat nicio fata si cand eram la Iasi in tabara m-am bagat inseamna cu multe semne, le-am imbratisat, le-am si pupat! Eu sunt din Jud.Vaslui si in tabara erau din alte judete:Bacau, Iasi, Neamt etc
Am vazur o alta mentalitate, un alt vibe! In orasul meu nu o sa fiu impreuna cu nicio fată
beausingurlamasamea întreabă: