Daaa, nu știi tu că Katalin Talent spune asta? Caută pe YouTube
Ba da! Mereu spune chestia asta! El a fost batut si chinuit cand era lancasa de copii si a ramas cu traume
Calm,ca nici urat nu esti, (No homo, ) eu zic sa te preocupe alte chestii, gasesteti un drum in viata, un job fa o facultate. Ca de fete o sa ai timp, crede-ma
Incearca sa vb cu fete, dar ca un tovaras, nu te pune sa te dai la ele, comporta. te frumos si ai sa vezi ca o sa ai si fete
Eu de abia trec clasa si tu vrei sa fac facultate?)In septembrie trec in clasa a 12 si dupa trebuie sa ma angajez! Numai in armata e cea mai buna sansa sa intru! Si vreau sa imi schimb orasul neaparat!
De fete nu o sa am timp oricum! O sa fiu la munca, lucrez non-stop si noaptea si sambata si duminica!
Cand ma gandesc la viitor mi se intoarce stomacul pe dos!
Degeaba traiesc pe acest pamant ca am toate defectele!
In orasul meu nu m-am imbratisat nicio fata si cand eram la Iasi in tabara m-am bagat inseamna cu multe semne, le-am imbratisat, le-am si pupat! Eu sunt din Jud.Vaslui si in tabara erau din alte judete:Bacau, Iasi, Neamt etc
Am vazur o alta mentalitate, un alt vibe! In orasul meu nu o sa fiu impreuna cu nicio fată
Cum poți să spui așa ceva? Ai înnebunit. La curve se duc țiganii și cocalarii
tu ești dintr-o familie bună de ce vrei sa faci asta