Incearca sa o inviti iar si daca si ea te place o sa accepte, mai ales daca ati fost mai distantati in ultimul timp. fetele care fac mai pe "bosumflatele"vor sa fie mai rasfatate, mai bagate in seama, mai rugate... cel putin fetele pe care eu le cunosc asa sunt. pup
O explicaţie pentru faptul că nu meriţi să ai o femeie prin preajmă: Eşti prea superficial.
Ţi-ai schimbat radical părerea despre una doar pentru că arăta nu-ştiu-cum nemachiată?
Succes pe centură că-n altă parte nu meriţi.
Poftim, ţi-a spus-o Mayhem mai civilizat decât mine. Dar ideea e aceiaşi! Până nu scapi de superficialitate, nu ai ce căuta în preajma fetelor de un anumit tip.
Noroc.
Buna O explicatie la faptul ca nu ai avut mai multe prietene pana acum, cred ca este urmatoarea: in anii precedenti nu ai fost atat de preocupat de acest lucru, insa acum s-a aprins in tine dorinta de a avea o fata alaturi. E normal, firesc pentru orice tanar de varsta noastra. Incearca sa o abordezi, sau sa gasesti pe altcineva caruia sa i te confesezi si care sa te poata sprijini.
Eu sper sa te-am ajutat cat de putin prin acest raspuns, nu pot face mai mult. Succes in continuare! :*
Kongeriket.eu zic ca e bine ca mi-am schimbat parerea acum si nu prea tarziu, cand sa zic ca eram cu ea si sa nu mai imi placa de ea.
daca vrei sa iti bati joc de oameni nu cred ca aici este locul.
eu am cerut doar o parere.
daca poti sa o dai civilizat bine, daca nu, treaba ta.
scriu pe acest site sperand sa imi fac prieteni nu altceva.
Fratele meu zici ca ai scapat de timiditate, bun, perfect, atunci ce naiba iti asa mult sa o inviti la o Cola nevinovata? Te-a refuzat odata, nu destul de categoric, mai incerci odata desi nu prea ar fi indicat decat daca iti place de ea foarte mult. Intreab-o frate direct, poti sari si peste faza cu sucul, daca e dispusa si e libera bineinteles, ca deh e greu sa afli daca are prieten sau nu, si daca nu iese te reprofilezi pe colega, dar cu conditia sa nu o vezi nemachiata . Serios acum, daca tu cauti sex sportiv, nu cauti unde trebuie. La fel si in cazul in care nu esti hotarat, mai bine lasa fetele sa-si traiasca adolescenta .
linarkfts întreabă: