Ești beton că arați. fată?! Wtf? Nu era asa. ok deci:
" crezi în dragoste la prima vedere, sau mai trebuie să trec odată?"
" Am auzit că buzele noastre vor să facă cunostiinta. '
" îmi place mult rochia ta. De abia aștept s-o văd pe podea" sau ceva de genu
" te-a lovit cumva un fulger, pentru că arăți trăsnet."
" fundul tău mai cere cate-o palmă." ok asta nu e chiar replică da merge. sper ca te-am ajutat și baftă cu fata
Daca cineva ar incerca sa ma "agate" asa, m-ar amuza foarte mult. Sper ca replicile astea sunt folosite doar la caterinca
Daca pomenesti de "vrajeala", iti recomand una din replicile sugerate de LifeLove. Ca sa cuceresti o fata nu iti trebuie un sablon, fiecare reactioneaza diferit. Situatia in sine legata de momentul in care esti cu o fata determina sa faci un gest sau sa spui ceva la care ea sa reactioneze pozitiv. Replicile standard sunt pentru cocalari care incearca sa "vrajeasca" pitipoance. Fii natural in momentul cand esti cu ea, pentru ca poate sa te intrebe ceva, iar raspunsul tau poate fi determinant in viitorul tau cu ea. In rest succes.
O fata nu o cuceresti cu replici. prin comportamentul tau, gesturi, felul cum reactionezi la situatii ea o sa isi devolte un anumit grad de simpatie, atractie fata de tine. Nu o vrajesti. Te duci la ea cu un" buna". Ii zici daca ar vrea sa iasa la un suc, cafea, plimbare sa va cunoasteti mai bine.
Daca vrei sa cucersti o fata, nu trebuie sa folosesti replici de agatat, ci trebuie sa fii cat mai natural si sa-i arati ca are ce discuta cu tine. Lasa la o parte replicile "de agatat", cumpara-i un trandafir si invit-o la o plimbare ca sa puteti vorbi mai multe si astfel sa va cunoasteti mai bine unul pe celalt! Fii tu insuti si multa bafta!
anonim_4396 întreabă: