| lucilucica a întrebat:

Salutare.stie cineva de ce te dor sanii daca de o saptamana mi s-a terminat menstruatia? a avut cineva ceva asemanator?

Răspuns Câştigător
| clawdya a răspuns:

Buna
nu trebuie sa te panichezi asa de tare, intr-adevar asa cum spune si legiuitoarea trebuie sa mergi la un control. durerea poate fi provocata de vreun nodul, vreo boala de san sau pur si simplu poate fi vorba doar de dereglarile hormonale care au loc in organismul tau. cel mai bine ar fi sa te duci urgent la medic, nu mai sta pe ganduri ca poate iti trece astazi sau peste o saptamana, pentru ca daca intr-adevar ai ceva la sani trebuie tratat din timp si nu atunci cand o sa fie prea tarziu.iti doresc multa bafta si sper sa nu fie nimic grav.pa pa

5 răspunsuri:
| cristina_6456 a răspuns:

Si eu am patit asa ma dureau f tare dupa 3 zile ce mi s-a terminat menstruatia mo apucat durerea vinerea si am zis ca mg luni la medic si mi-a trecut pana atunci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu este un semn bun.
Mergi la doctor, poate fi o sarcină, o dereglare hormonală, efectul secundar al unei medicații, etc.
Sunt multe posibilități.
Sănătate maximă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am avut eu si este ceva probabil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei sanii dor pe perioada ovulatiei datorita schimbarilor hormonale, cel mai bine ar fi sa mergi la un medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.intri in perioada fertila.Atentie!