@Babyliciouss te-ai bagat aiurea. esti prea prosta sa iti dai seama ca era un raspuns la misto.
@Dante de ce faci baie cu lumina stinsa? Sa nu iti vada Doamne-Doamne comoara?
Ce oameni .
Cand o sa tragi la rame cu vreuna, o sa-ti apara Sf.Petre cu cheile in mana, ai grijaaaaaaaaaaaa!
Eu doar incercam sa ajut pe cineva care crede in D-zeu deoarece uni se simt vinovati de pacatele facut.dar daca voi stii doare sa faceti misto. mersi oricum pentru raspunsuri
Ba frate...ce dreq.nu po sa nu ma abtin sa rasp la intrebrea ta...tu cati ani ai? inca mai crezi in povestile despre doamne-doamne pe care ti le zice mama ta inainte de culcare? ce dracul aveti toti mha(ete na,am facut pacat ca i-am pronuntat numele lu gogu cu coarne si nu ma trasnit dumnezeu si nici nu mi-a cazut organu` pe jos),masturbarea e CEVA NORMAL si nu e nici un pacat.pun pariu ca si dumnezeu din cand in cand,asa cand n-are ce face, se duce si el dupa tron si face una mica(probabil ca dupa ce am scris acu toti o sa-mi zica ca sunt satanist si porc, chiar daca nu e asa) ca sa se simta bine.singurul lucru la care ar trebui sa te gandesti cand te masturbezi ar fi o partida de sex cu tipa de care iti place sau ai vrea s-o faci cu ea.si inca ceva,cand ai un necaz,o problema,nu te ajuta ingeru lu peste, CI TU, fiindca TU te gandesti ce sa faci ca sa iesi din situatie si so rezolvi. fazele alea ca te ajuta ingeru ce sa zici sunt povesti de adormit sugari.
Da ai dreptate,sa stii ca si mie mi-e frica de pacat pentru ca si eu cred in Dumnezeu, cred ca el ne priveste de acolo de sus mereu, de aia fac baie cu lumina stinsa!
Acum pentru ca te-ai gandit la Dumnezeu in timp ce te masturbai e clar ca vei ajunge in rai si posibil sa fi chiar Sfant.Ce mod de a gandi ai...
anonim_4396 întreabă: