| redefinedPAIN a întrebat:

Salutare, sunt alex din bucuresti, si ieri mi-am facut foarte tare laba, dar dupa un timp a curs ceva.stiti voi ce.

am 12 ani, e semn bun sau rau? sau e ceva normal?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faptul ca ai ejaculat poate fi normal la varsta ta.
Faptul ca te masturbezi la 12 ani este anormal si, in viitor, vei avea mari probleme de potenta. Ar trebui sa mai astepti macar 2-3 ani ca sa ajungi la o varsta normala.
Faptul ca vorbesti in halul asta la varsta ta este foarte grav si arata ca ai mari probleme de educatie. Insumat cu obsesia pentru masturbare la o varsta atat de frageda ma face sa cred ca ar trebui sa mergi la psiholog pentru ajutor.

| fyfy3 a răspuns:

Bai copilule.lasa treburile astea invata.nu te mai lua tu dupa alti mai mari.si nu este bine daca se intampla asta.

greece12
| greece12 a răspuns:

Cred ca inca razi de te prapadesti de ce curaj ai avut sa postezi asa ceva pe TPU si cati "fraieri" iti raspund. Unul din "fraieri" sunt si eu, nu-i problema.Este absolut normal sa te masturbezi,sexualitatea nu e o rusine,din clipa in care ne nastem suntem constienti de ea, doar ca pana sa intelegem ce e intr-adevar mai trec niste ani, in functie de organismul fiecaruia.Asa ca e semn bun, nu te ingrijora.Bafta in continuare si sa ai grija de tine, bucura-te de ce iti ofera varsta fara griji la care te afli, timp pentru sex ai.O viata! Bye!

| RadXx a răspuns:

Sperma dar te sugerez daca o bagi la o muiere an **** si pe gura sau daca o bagi tu pe gura fara sa ai prezervativ faci copiii... tu sau ia e rau funda?

Răspuns utilizator avertizat