Nu, nu mai esti virgina. Era suficienta o penetrare de 5% ca sa scapi de virginitate.
Buna, partial...se poate ca himenul sa fie mai elastic si sa nu se fi rupt tot... dar oricum din punct de vedere psihic nu mai esti virgina.
Bună.
Poate o deflorare incompletă sau completă.
Un consult de specialitate este cel mai în măsură să-ți răspundă la enigmă.
Pa, pa.
Cu siguranta nu, himenul este situat chiar la intrarea in vagin, asa ca acele 30% te-au dezvirginat.
Nu cred ca mai esti virgina deoarece himnul se afla la aproximativ 20 mm ...adica cam 2 cm.
Nu cred ca mai esti virgina, avand in vedere ca ti-au curs 2 picaturi de sange. Dar e posibil doar sa se fi fisurat putin.
Mult succes :*
Un sfat : hotaraste-te cand o vrei pe toata, nu erai deloc pregatita, fac pariu. Poate ai facut asta doar la vorbele lui.
Daca ti-a curs sau nu sange nu explica daca mai esti virgina sau nu.
Deci ink odata: fa-o doar cand esti pregatita, nu 2-30%
Pup.
Relativ. aici trebuie sa treci un control medical. daca au curs doar 2 picaturi ar fi posibil ca himenul sa regenereze. si daca regenereaza atunci totul e okay. bafta =)
Alexa cu regret iti spun ca ai 2 probleme; una ca nu ai vrut sa scapi de virginitate deci intr-un fel ai fost sedusa(un termen m blind)sa faci asta inpotriva a ce gindeai si doreai tu cu adevarat si doi nu mai esti virgina ezact ce nu-ti doreai. daca a meritat tu sti mai bine si oricum nu mai conteaza.concentreazate pe viitor si si fi mai hotarita in ceiea ce doresti sau nu in viata.bafta
Corpul uman e diferit de la o persoana la alta.Virgina nu mai esti insa exista sansa ca himenul tau sa mai fie prezent cel putin o parte din el, presupun ca pe tine asta te intereseaza. Cel mai bine ar fi sa consulti un ginecolog ca sa fi sigura
E posibil sa mai fi virgina; din cate stiu eu, sunt cazuri in care fetele sangereaza chiar si la al 3lea act sexual, deci pana la al3lea, putem spune ca au fost virgine!
poate esti si tu printre ele
Draga actul sexual a fost consumat deci ai facut sex vaginal aricat ai fi bagat-o tot sex se numaste, nu se poate numi ca mai esti virgina, fara suparare, poti sa sangerezi sau nu poti fi cu himenul elastic, daca tot ai facut-o fa-o pana la capat dar sa te protejezi sa nu ramai gravida, am 36 ani si vb di experienta
beausingurlamasamea întreabă: