| StefanSC a întrebat:

Salutare, sunt băiat, am 17 ani, nu am avut nici măcar primul sărut, nu prea îmi pasă dar din păcate sunt prea sensibil și slab de inimă încât m-am îndrăgostit de o prietena pe care o știam de 5 ani. Faptul că m-am îndrăgostit de ea a dus la pierderea ei, nu dau detalii dar ce vreau sa zic este că nu pot iubi ori să mă gândesc la altă persoană și chiar dacă este imposibil prefer să mor singur decât fără ea...E totul pentru mine și țin la ea enorm de mult, ce pot sa fac sa încerc să repar lucrurile între noi? Stiu că bff(cei mai buni prieteni) nu o sa mai putem fi vreodată pentru că s-a schimbat tot dar macar nu știu, să ne apropiem ca înainte, acum abia de mai vorbim și chestii și nu fac nimic decât să mă gândesc la ea zi de zi, noapte de noapte, sa plâng ca prostul extrem de mult ascultând muzică.
PS. Nu o judecați pentru că ea este o fata extrem de minunată și buna la suflet, am fost mereu unul langa altul când am avut nevoie, nu stau acum să o descriu ori să spun cât de minunată poate fi această fată că mi-ar lua câteva zile.
Ce am uitat să menționez sus este că între noi este distanță, ne-am cunoscut pe un joc.
Și chiar și așa am avut multe momente frumoase unele mai intime altele mai visătoare dar în general totul a fost ca un vis uimitor din care nu aș fi vrut să mă trezesc vreodată.
Știu că nu e posibil așa ceva și că mulți o să zică că vai cum te-ai îndrăgostit așa uite că a fost posibil pentru că vb zilnic cu ea non stop de dimineață până seara târziu ne înțelegeam super bine dar din vina mea s-a dus tot.
După când am intrebat-o daca și ea m-a iubit a spus că da numai că ei îi plăcea doar sa viseze la acele lucruri dar de ce a spus asta daca și ea m-a iubit? Okay era distanță și chestii dar asta se rezolva cumva, nu era imposibil.
Știu că nu e posibil o astfel de relație dar as fi făcut orice pentru ea aveam și în gând să îmi strâng bani și să merg sa ne vedem față in față dar acum degeaba =(.
Chiar nu știu ce să fac, niște ajutor? As aprecia enorm de mult.
Dacă nu prea sa înțeles putem vorbi și în privat mi-aș dori enorm de mult să mă asculte cineva și să nu mai țin totul în mine...

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Povestea asta desi pare puerila, e o poveste pe care ai trăit o și pe care ai simtit o tu. Eu cred ca stările și emoțiile tale sunt reale dar e ceva copilăresc sa ști Voi nu v ați văzut, nu a ți petrecut timp real împreună, tu ai căpătat mai mult o dependenta fiindcă stăteai mult de vorba cu aceasta fata. Dar viata adevărată se trăiește în realitate. Dacă ai aveau mai mulți prieteni cu care sa ieși pe afara sa te plimbi nu ai mai simți atât de mult lipsa ei. Eu sunt convinsa ca va veni și vremea sa cunoști o fata în realitate, poate nu va fi la fel căci relațiile nu pot semăna dar poate vei descoperi alte lucruri minunate. În legătură cu aceasta fata eu zic ca încetul cu încetul puteți relua conversațiile voastre doar ca nu știu cât de bine ți ar face, poate dacă nu vei petrece atât de mult timp cu ea, vei găsi în realitate pe cineva.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu am pățit exact așa ca tine, dar mult mai rău, de mai multe ori.
Poți să mă contactezi în privat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun ca trebuie sa-ti asumi greseala si sa iei prietenia asa cum este acum.
Toate lucrurile sunt in transformare si nu te mai poti intoarce inapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si acum, ca esti tulburat poti face si mai multe greseli.
Incearca sa te linistesti, odihneste-te.

| RobertIDiablo a răspuns:

Plm bro, crezi ca esti singuru' care a patit lucruri de genu'?
Este nasoala situatia ta, pentru ca asta cred ca este un fel de obsesie pentru acea persoana. Incearca sa-i dai tu ignor fetei si stai mai chill cateva zile pana o uiti incet incet. Si dupa ai putea incerca sa te bagi pe alte ***. happy

| acpl a răspuns:

Poate ti ai luat trap si era eboy. Lasand gluma, eu zic sa stai in casa si sa te joci apex legends si sa mananci pizza. O s o uiti, mai devreme sau mai tarziu.