Povestea asta desi pare puerila, e o poveste pe care ai trăit o și pe care ai simtit o tu. Eu cred ca stările și emoțiile tale sunt reale dar e ceva copilăresc sa ști Voi nu v ați văzut, nu a ți petrecut timp real împreună, tu ai căpătat mai mult o dependenta fiindcă stăteai mult de vorba cu aceasta fata. Dar viata adevărată se trăiește în realitate. Dacă ai aveau mai mulți prieteni cu care sa ieși pe afara sa te plimbi nu ai mai simți atât de mult lipsa ei. Eu sunt convinsa ca va veni și vremea sa cunoști o fata în realitate, poate nu va fi la fel căci relațiile nu pot semăna dar poate vei descoperi alte lucruri minunate. În legătură cu aceasta fata eu zic ca încetul cu încetul puteți relua conversațiile voastre doar ca nu știu cât de bine ți ar face, poate dacă nu vei petrece atât de mult timp cu ea, vei găsi în realitate pe cineva.
Eu am pățit exact așa ca tine, dar mult mai rău, de mai multe ori.
Poți să mă contactezi în privat.
Plm bro, crezi ca esti singuru' care a patit lucruri de genu'?
Este nasoala situatia ta, pentru ca asta cred ca este un fel de obsesie pentru acea persoana. Incearca sa-i dai tu ignor fetei si stai mai chill cateva zile pana o uiti incet incet. Si dupa ai putea incerca sa te bagi pe alte ***.
Poate ti ai luat trap si era eboy. Lasand gluma, eu zic sa stai in casa si sa te joci apex legends si sa mananci pizza. O s o uiti, mai devreme sau mai tarziu.