Mergi la un psihiatru. S ar putea sa suferi de anxietate sociala, nu de timiditate! Îngroșarea este și de la stres. Îți va da medicamente anti stres care sa te echilibreze
Eu am 29 de ani și sunt virgin, deci stai calm că se poate și mai rău de atât...
Ai putea incepe prin a slabi, ca sa devii sanatos fizic si sa poti atrage fetele.
Mergi la sala și lucrează pentru corpul tău. La fete nu le plac băieți mai plinuți.
Lucreaza la atitudine ca la fizic e mai greu oricum banuiesc ca nu te uiti la fete bune ca nah cauta si tu o grasunica si faci treaba cu ea de obicei fetele grasute bine sunt pline de viata, vesele si sociabile ma refer la alea asumate ca sunt babane
Nu cred ca mai ai sanse din pacate, mai ales ca pana la 24 de ani nu ai avut niciodata iubita. Nici eu nu am avut inca si am 19 ani. Totusi incearca sa slabesti, sa mergi la sala ca sa faci niste patratele. Sala iti va creste increderea in tine.
Daca pana acum nu ti-ai gasit de acum inainte iti va fi si mai greu, sa fim seriosi, eu am 28 si sunt in aceiasi situatie ( ba chiar am devenit imun sunt MORT SENTIMENTAL ), GET USED TO IT, stiu cat doare dar NU MAI POTI FACE EFECTIV NIMIC Sa te apuci de sala e de asemenea mult prea tarziu, trebuia sa iti dea de gandit asta inca din timp liceul cel mult, deci esti cam fu tut din toate partile.
încercarea moarte n are, du-te la una de îți place și intreab o ca nu te mănâncă îți zic sigur