anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare. Sunt baiat laughing)) Si as vrea si eu va rog sa imi spuneti niste chestii pentru prima intalnire: Locatii, subiecte de discutie, cu ce ar trebui sa ma imbrac, si alte lucruri de care credeti ca as avea nevoie. multumesc mult (dau funda + vot)

Răspuns Câştigător
| Methaallaid a răspuns:

Dacă fata vrea să se distreze, merge un bowling, un vintage club, dacă este mai liniștită, romantică, un parc, sau o terasă, poate chiar în centrul orașului tău. Subiecte de discuție... hmm, ea. Întreab-o despre ea. Dacă ea te place așa cum ești, îmbracă-te în stilul tău, ceva mai romantic merge și o cămașă, sau ceva spre outgoing merge un tricou mai larg cu blugi. I-ai un cadou drăguț, arată-i că îți pasă. ceva gen o floare, (trandafir) sau fă-i cinste cu ceva. happy Sper că te-am ajutat.

| ITvladutu a răspuns (pentru Methaallaid):

Multumesc frumos. este foarte bun raspunsul tau. cred ca o sa primesti funda. dar mai astept si alte raspunsuri. Multumesc all

| Methaallaid a răspuns (pentru ITvladutu):

Tu alegiwinking Sper că te-am ajutat.

| ITvladutu a răspuns (pentru Methaallaid):

Dap mersi

12 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Puteti merge in parc,la o plimbare,sau la o terasa,sa beti un suc. Astefl veti putea discuta linistit,incat sa va cunoasteti mai bine,sa aveti oarecum intimitate.
Cat despre tinuta,trebuie sa fie una lejera. Blugi scurti,si-un tricou mai deosebit.
Trebuie sa te simti tu bine in piele ta,sa te reprezinte, mai ales ca mergeti in locuri sport.
Subiectele de discutie, or sa vina pe parcurs. O sa discutati despre ceea ce va place sa faceti, si etc.
Daca vezi ca tace trebuie sa deschizi repede un subiect de discutie, nu cumva sa se plictiseasca.
Succes!

| ITvladutu a răspuns (pentru NoSmile):

Pai asta e problema la mine. nu stiu ce subiect sa deschid. dar oricum mersi

| Mozambic19 a răspuns:

Locatie - o terasa, in aer liber, mergeti la o inghetata, un suc, va plimbati printr-un parc ( nu sunt din Bucuresti ca sa-ti pot da locatia exacta laughing )
subiecte de discutie : interesele voastre comune, intreab-o, ce sporturi practica, ce muzica asculta, ce filme ii plac etc etc
imbracaminte : avand in vedere ca e vara laughing) pantaloni scurti, pana deasupra genunchiului, + tricou
tongue
+ freza facuta laughing)

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Fii tu!
Imbraca-te cat mai comod. Un tricou, un blug, dar sa te dai cu parfum, sa fii barbieritt, sa fii tuns!
Va puteti duce intr-un parc. Unde e liniste, sa puteti sa comunicati. Subiecte de discutie: o intrebi despre ea, ce-i place sa faca.

| ITvladutu a răspuns (pentru SefaTa97):

Am inteles. mersi. dar eu totusi as vrea sa mergem la o tereassa. adica din ce mi-au mai spus si prietenii. ei ii plac tereasele.

| Aimèeeee a răspuns:

Intreab-o si pe ea cum vrea.
Ar fi totusi dragut intr-un parc sa va plimbati sa vorbiti, apoi la o terasa, beti un suc, va simtiti bine, platesti tu binenteles pentru ca esti baiat laughing.
Cat despre imbracaminte, poarta-te cat mai lejer si asa cum iti place tie.
Fa-i mici cadouri, o floare in special, fetelor le place sa primeasca flori ( mie in special, ca sa nu fiu vocea poporului laughing ). Restul trebuie sa vina de la tine. Te pup si succes! happy sa revii cu detalii cand te intorci de la intalnire sa ne spui cum a mers :*

| ITvladutu a răspuns:

Am uitat sa specific, sunt din Bucuresti. locatiile pot fi oriunde doar sa fie in Bucuresti

| thelove123 a răspuns:

Hei, pai cred ca ar fi bine sa iesiti la o plimbare, o inghetata in parc sa o cunosti mai bine si dupa va puteti duce sa vedeti un film ii poti propune sa mergeti in Herastrau e destul de frumos si in plus puteti vedea filmul in aer liber. De partea vestimentara eu zic ca e mai bine sa-ti iei o camasa si jeans si ceva si mai dragut sa o impresionezi iai un trandafir de preferat roz si sigur si-ar mai dori o a doua intalnire cu tine happy Bafta, te pup