A fost prima data?
se poate ca din cauza asta sa fi patit asa, se intampla cand o prima data
ai fost poate prea agitat, prea tens si poate preludiul a fost prea lung, data viitoare fiti mai rapizi bafta
Fiind fata.iti pot spune ca daca eram in locul ei aveam 2 lucruri in cap.ori partenerul meu nu ma mai gaseste atractiva si si-a gasit pe altcineva,si din cauza mea dupa un minut.'pac'.ori daca nu s-a simtit prost ca i-ai cerut sa te ajute si, tie pierindu-ti cheful, s-a gandit ca te-ai suparat pe ea. vorbeste cu ea deschis si fa-o sa inteleaga ca nici tu nu stii ce s-a intamplat cu tine si ca nu s-a intamplat cine stie ce. succes
Hmm incearca sa treceti la alt nivel,putin mai pervers,chestii ce te ajuta, adica sa poarte chestii gen:ciorapei cu banda sau faceti jocuri perferse si tot asapoate nu mai ai "cheia franceza"pentru ca te-ai obisnuit cu ea dupa atata timp si na.dar daca incercati putina perversiune nu o sa ai probleme, daca nu me greu sa o spun."pastilutze"
Off...destul de dificil.mi se pare o situatie umilitoare pentru ea.eu m am simti umilita nu stiu.dar chiar m as simti rau.cu siguranta daca se mai intampla asa si a 2a oara nu te vad prea bine.las o sa ii treaca socul pentru ca chiar este un soc dupa parerea mea. data viitoare mai mult succes chiar nu stiu ce sa zic.
silviu_4058 întreabă: