| AlexCox a întrebat:

Sunt cu iubita mea de 1 an de zile, totul merge extraordinar dar ma nelinisteste ceva. La inceput cand faceam sex, ea ajungea la orgasm de fiecare data. Acum eu nu reusesc sa o aduc la orgasm doar prin stimulare cu sex oral + degete. Mentionez ca facem sex aproape zilnic dar nu mai mult de 1 nr. timpul nu ne permite mai mult laughing Preludiul este foarte lung dar actul in sine nu dureaza mai mult de 10 min, timp in care eu nu reusesc sa o fac sa urle de placere. Astept sfaturi. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Femeile nu ajung neaparat la orgasm de fiecare data, ce, tu nu stiai? Cand ajunge la orgasm mereu, imediat dupa barbat, are orgasme slabe, asa ca nu e de dorit. Ce are daca o aduci la orgasm cu limba? Asa si trebuie, asa se obtin orgasme puternice. De ce crezi ca ti-a dat statul limba? Iar degetele, sigur ca daca sunt de folos, trebuie aruncate in lupta si ele. Chiar cand nu are orgasm, ii cade bine sexul, nu iti face griji. Important e sa aiba orgasm odata la cateva partide, si mai ales orgasme puternice.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Prelungeste preludiul. Apelati la fantezii sexuale sau chiar la anumite perversiuni mai putin "ortodoxe". Cu timpul intervine, obisnuinta, incet incet se instaleaza rutina bat-o vina, care reprezinta moartea pasiunii inflacarate si din acest motiv trebuie apelat la fantezii inedite, mai curajoase, chiar daca sunt profund "imorale". Multa sanatate!

| AlexCox explică (pentru corbulalbrosu):

Cand am apelat la fantezii "imorale" am avut rezultat, dar nu pot apela la asa ceva de fiecare data...am incercat si putin mai rar..adica de 2 ori pe saptamana si tot n-am reusit sa o aduc la punctul culminant doar din normal...

| Emilian65 a răspuns:

Poate nu ajunge la orgasm, din cauza ca faceti sex prea des. Incercati si faceti sex mai rar si veti vedea ca totul va fi ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...atunci cand femeia nici macar nu se mai deranjeaza sa mimeze orgasmul...

| kandaraki a răspuns:

Cauta-ti alta iubita

| JustStitch a răspuns:

Sa ști că o limbă străină face diferența