anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt curios sa stiu cati parteneri sexuali ati avut?

O sa raspund eu primul, am 22 de ani si am avut 4.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fara numar

| vocea a răspuns:

Salut, nu cred ca conteaza numarul lor ci calitatea actului sexual, sunt intrebari intime, dar asta tine de fiecare in parte cum vede viata si ce scara a valorilor are.

| danutzu96 a răspuns:

Multimea vida.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-ai prins

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vrei sa-ti facem si un infografic cu toti userii? Trecem acolo partenerii, cate numere, cat a durat numarul, cate orgasme pe saptamana si ce te mai intereseaza pe tine. laughing

| Alicezzz a răspuns:

Ce faci prietene ti evidenta acum la sfarsit de an?

| anonim_4396 explică (pentru Alicezzz):

Haha, eram curios, nu credeam ca o sa va ofensez cu intrebarea asta, SCUZEEE

| JustStitch a răspuns:

Si cu ce te ajuta asta pe tine?

| anonim_4396 explică (pentru JustStitch):

Sunt doar curios, observ ca se vorbeste mult despre sex pe aici, dar oare cat de mult se face?

| Gurgu_Alexia_1995 a răspuns:

O sa iti raspund sincer la aceasta intrebare, dragul meu. Momentan, nu ma intereseaza a-mi pierde virginitatea si banuiesc ca o sa mai dureze ceva pana o sa doresc a face acest lucru. Insa, te sfatuiesc sa nu te intereseze numarul, ci calitatea. Te intereseaza ca atunci cand te vor intreba cunostintele cu cate fete ai "petrecut"? Sau cat de bine a fost? Ei bine, calitatea ar trebui sa se afle intotdeauna pe locul intai. Bunica mea mi- povestit ca si-a pierdut curatia in spatele unei case abandonate, alaturi de primul ei prieten, la 17 ani. Bineinteles ca acest lucru nu trebuie urmat! Sper ca ai inteles ca nu conteaza numarul, o seara buna! *hihi*

Întrebări similare