Nu te înșeli deloc. Nu vad rostul acestui fost în relația voastră. Ar trebui sa ii spui ca te deranjează chestia asta. Ori el ori tu.
Poate vede și ea că fostul nu mai vrea nimic și vrea să treacă mai departe sau poate vrea să il facă pe fostul gelos oricum nu e cinstit să inițieze convorbiri cu el, spune-i- că nu ești dispus să fii
a 5-a roată la căruță și dacă mai tine legătura cu el în orice fel, te despați de ea.
Trebuie sa aveti o discuție pe tema asta foarte dezvoltata si detaliata. Nu poti sa iei o decizie pripită pana nu vorbești cu ea. Evident că isi va tine partea dar prin vorbele ei iti vei da seama daca e asa sau nu. Si dupa poti lua o decizie.
Daca ma intrebi pe mine, fata nu numai ca inca tine la el, dar nu este vorba numai de amicitie.
Desigur ca parerile vor fi impartite, dar eu zic 99, 99%, ei sunt inca "prieteni cu beneficii", cum e acum la moda sa se zica.
Desigur, tu crezi ce vrei si faci ce vrei.Pana la urma, este relatia ta, viata ta...
Intre fosti nu poate exista prietenie sincera.Fostii sunt fosti cu un motiv si locul lor apartine trecutului. Daca inca sunt prieteni, ori nu s-au iubit niciodata, ori inca se iubesc.
Dar tu cum suporti situatia?
Pai la asta ma gandeam si eu.Adica, nu prea poate fi o situatie confortabila, mai ales ca il mentioneaza des si spui ca de cele mai multe ori participa si la evenimente impreuna cu voi, deci este si prezent...
Ceea ce mi-a atras atentia este ca spui ca e rece cu tine.Ma face sa cred ca punctezi asta pentru ca simti ca se poarta diferit cu el.
Nu vreau sa fiu piaza rea, dar daca in 6 ani nu a uitat de el si il tot cauta, nu prea sunt sanse sa renunte.Mai ales ca eu am inteles ca ea il cauta mai mult pe el.
Poate ar fi bine sa aveti o conversatie in care sa stabiliti unde va aflati in relatie si ce prioritati aveti.
Eu, sincera sa fiu, nu as reusi sa stau cu cineva in conditiile astea, deci te apreciez pentru rabdarea de care dai dovada.
Nu prea ai variante.
Ori mergi in continuare asa.
Ori discutati si ii explici ca te deranjeaza aceasta situatie si ii ceri sa intrerupa orice legatura cu acel barbat.
Ori te desparti.
Dar eu, femeie fiind, sunt convinsa ca inca tine la el.Imi pare rau. Sper sa ma insel, dar asta e parerea mea.
Ai avut vreo discuție serioasa despre asta în care sa ii explici cum ne-ai explicat și noua?