Wau sincer il inteleg si pe el si pe tine perfect! vreau sa-ti spun sa nu va despartiti nici macar sa nu va ganditi! Eu zk sa-l iei de manuta si sa vb cu el spune-i tot ce simti si spune-i ca daca el vrea sa va despartiti atunci iti pare rau si si u ai o viata iar in timpul asta poate uh o sa iti gasesti pe ultul si n-o sa mai fiti impreuna dar pana atunci incearca sa te imbraci mai sexy si incearca sa-l exciti! fara teama, haide... nu ai ce pierde, eventual de castigat am pus inima pe raspunsul asta! ...succes si sa nu va despatit niciodata te pup.
Wow, si iti mai spune si in fata.Pe langa fustangiu, marlan, e si nesimtit!
Eu zic sa ii pui punct, caci el n-a trecut de pubertate. Spune-i ca il lasi tu sa experimenteze cu altele, nu trebuie sa se desparta el de tine cand apare una mai buna!
Halal iubit!
Dar eu nu vreau sa ne despartim, il iubesc foarte mult si e special. a fost primul meu iubit pe bune.cu el am avut primul sarut, prima imbratisare
Llove, facem asta.am facut petting si am facut si dragoste intr-un final. a fost superb m-a facut sa ma simt mai mult decat bine. a fost tandru, atent, a fost perfect. asta s-a intamplat acum 2 zile si vad ca e mai afectuos. sper sa fie bine
E foarte dezastru ce spune el! tu ai demnitatea de fata! asa ca nu iti mai trebuie el, daca e atit de indiferent fata de relatiile tale! am avut si eu multe intimplari asemenea, dar niciodata nu mi-a spus ca cit eu nu o sa fiu linga dinsu o sa se distreze cu alta fata! Draga mea, lasa-l ca baieti vei gasi cit duce trenul :*