La prima intalnire nu, sa nu faci greseala asta deoarece fata o sa te creada obsedat, asteapta, o sa vezi unele reactii ale ei, ai tremura buzele, isi da cu mana prin par, se mangaie pe la ceafa, cate-o data ajunge de isi musca buzele, nu trebuie sa te comporti ca un golanas de cartier
Cand sunteti undeva mai ferit, pe o banca preferabil, foarte apropiati unu de altul si cu privirea in ochii celuilalt. Atuncea este un moment oportun, unic, unde inima iti bate de-ti sare din piept si buzele vi se apropie. Durata ei nu poate fi niciodata estimata in acel moment pasional si unic, probabil 2 minute sau mai putin, depinde de moment, sentimente si bineinteles, persoana.
[Dr. Mihai Popescu](Medic primar Obstretica-Ginecologie)
Asta depinde de fiecare cat de pasional este sarutul si ce sentimente sunt intre persoane
daca esti la prima intalnire mult succes
si multa sanatate!
Nu inteleg la ce te rferi
Multi vad, putini pricep!
Nu ai intels la ce ma refer. Daca este in timpul primei intalniri poate dura mai putin daca este deja cu acea fata atunci poate dura mai mult
Dureaza atata cat se simt ei bine, nu conteaza ca e prima intalnire sau ultima! nu vezi ce intrebare proasta? asa intrebare, asa raspuns!
Da aici ai si tu drepate dar in fine daca acela nu stie sa se exprime nu e vina mea
Si mai e o chestie, ce treaba are pupatul cu ginecologia? banuim ca o pupa pe gura pe biata fata, nu pe...
Nu prea are dar vin femei care mai intreaba
E "incepator", nu "incepatoare"!
Stiu ca este incepator eu sunt medic Ginecolog si la ginecologie de obicei vin femei sau fete
Si eu care credeam ca vin propietarii de dacii cu carburatoarele la reparat...
Scuza-ma ca iti spun da intelegi mai greu
eu am spus ca la mine la cabinet vin femei care vin cu aceasta problema
Bine, bine, doar ca eu nu sunt femeie, sunt propietar de dacie, d-aia zic!
K atunci scuze daca te-am jignit
Scuzele se accepta! Publicitatea mai putin
Nu ai inteles nu-mi fac publicitate eu pur si simplu incerc sa ajut in limitele "facultatii" mele
La fel si eu! Si vorbesc ca de la "medic", la "pacient"! (tot respectul pentru meseria ta, fara nicio gluma!)
Multumesc
Mor de ras!
Da-ne adresa sa venim la pomana
Ce pomana? N-am bani nici de paine, ma arunca astia intr-o groapa comuna, nici inmormantare nu-mi fac.
Ai planuri marete pentru viitor! bravo!
Multumesc. Iti place spanacul?
Un sarut dureaza intre 1 secunda si o ora, depinde dupa cat timp te plictisesti sau daca te prinde intr-o pozitie gresita ramai fara aer. Cand eram mai tanar, m-a sarutat una si am ramas fara aer dupa vreo 5 secunde, am impins-o si am intrebat-o ce *** vrea, sa ma omoare? Nu inteleg de ce s-a suparat. Pai n-aveam dreptate?
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: