Pai...la ce te referi ca ți dor de chestiile de înaintea relației? Nu poti sa faci anumite lucruri? De ce?
Pur si simplu, nu mai am aceeasi libertate. Nu mai pot iesi cu prietenii mei tot timpul pentru ca se supara, eu am si motocicleta, nu pot iesi tot timpul in grupuri cu baietii pentru ca se supara. Si multe lucruri, dar intelegi ce vreau sa spun
Înțeleg. Si eu am fost asa(acum am o relație de 4 ani). Acum îți zic ce a facut iubitul meu și cum a decurs relația noastră. Eu eram foarte supărată cand iesea cu prietenii lui fiindcă mereu ma gandeam ca cine stie ce face etc(am avut frica de abandon, ce are si ea probabil) Cum am rezolvat situația? A vorbit cu mine, m-a asigurat ca nu face nimic ce nu trebuie, mi-a mai dat cate un mesaj la vreo 3-4 ore ca totul e ok...ce-i drept, aveam 16 ani deci eram copila. Dar am avut frica asta de abandon. Si el a vrut sa ma lase dar am facut foarte urat si ii era frica ca imi fac ceva etc. Na in fine. Ce vreau sa zic e sa incerci sa o asiguri că totul e ok. Ai si tu o viață. Ma gandesc ca si ea mai iese cu prietenele ei. Si îți zic inca ceva. Într-o relație o sa simti de mai multe ori ca e mai bine să va separați, dar nu e chiar asa. Încearcă să o faci sa aiba încredere in tine. Poate o prezinți prietenilor tai si vede ca sunt de treaba si n are de ce sa isi faca griji.
Nu, problema la ea nu este increderea. Pur si simplu cand incerc sa fac ceva singur imi scoate ochii ca nu petrec timp cu ea, desi stam impreuna
Te desparti de ea, fara sa te gandesti la altceva. Ai o singura viata si trebuie sa o traiesti nu sa stai dupa cineva cu care nu rezonezi. Nu are sens sa mai continui
Eu cred ca are frica de abandon. Eu aș zice sa mearga la psiholog. Si iubitul asta mi-a zis. M-am suparat rau dar după i-am dat dreptate. La mine problema a venit de la familie. La ea e poate altceva dar eu zic ca aia are. Ai incercat sa o duci si pe ea cu tine? Asa poate intelege ca ai si tu gașca ta. Ea nu are prietene cu care iese?
Nu prea iese. Dar imi cunoaste prietenii, stie ce fac si unde sunt tot timpul. Totusi nu cred ca e vorba de frica de abandon, sa nu mai spun ca acum cateva luni tot eu am prins o vorbind cu un alt tip pe ascuns dar am trecut peste tot gandindu ma la ea daca o las...Cam asa sunt eu
Apai l-am intrebat pe iubitul ce ar face. El ar mai aștepta vreo 2 luni sa vada daca se schimba ceva
Daca nu...asta e. Într-o relație trebuie sa mai iesiti si separat. Mai ales ca stai cu ea Într-o casa ar trebui să-ți permiti sa iesi cu prietenii de vreo 2 ori pe săptămână
Din ce am citit mai jos, ție îți este dor să mai ieși cu alte persoane, ceea ce este în regulă și că ea nu vrea să pleci nicăieri fără ea, ceea ce este cam aiurea, îi explici că ai nevoie să mai ieși cu alticineva și că nu e vorba că ai ceva cu ea personal, dacă tot nu înțelege, singura soluție este să te desparți ea, altfel nu vei rezolva nimic.
Problema voastra poate avea 2 fatete. Noi stim doar ce ai scris tu aici.
1 aspect ar fi ca tu nu iti mai doresti relatie cu ea. Indiferent ce ar face sau ar schimba ea, tu nu mai vrei cu ea.
Poate ai pe altcineva.
Tu vrei sa faci relatia sa mearga? Sau cauti metode sa te desparti de ea?
Pe de alta parte, daca locuiti de 1 an impreuna si ea nu vrea sa ramana singura, sa ia macar o pauza de cateva ore, atunci vezi ce anume ii lipseste.
Ii lipseste increderea in tine, ii lipseste atentia ta, timpul de calitate petrecut cu tine?
Daca timpul de calitate petrecut cu tine e problema ei, fa in asa fel incat sa creati amintiri frumoase impreuna. Iesiri, plimbari, excursii. Nu trebuie sa iti iei concediu ca sa mergi un weekend la munte.
Dar revin la intrebarea de mai sus: Tu vrei sa faci relatia sa mearga?