În momentul în care iubeşti, îţi este frică să nu pierzi persoana iubită şi mereu va exista o urmă de gelozie, câtuşi de mică.
Nu ai cum să scapi de aceste ''sentimente''.Ai spus chiar şi tu... eşti conştient că nu te-a înşelat şi că nu o va face.
Ar fi ideal să vorbeşti cu ea mai deschis.Să te descarci uneori, să-i spui ''nu vreau să te pierd''...răspunsul ei te va linişti o perioadă! Îţi spun din proprie experienţă.
Stai liniştit.
Iti multumesc foarte mult pentru raspunsul si timpul acordat. Da. Am discutat deschis cu ea mereu si intotdeauna m-a linistit raspunsul ei insa sunt cu aceste stari tot timpul dar mai ales cand imi spune ca unul sau altul s-a dat la ea parca innebunesc. Uneori nu pot dormi noaptea cu gandul ca nu cumva sa i se intample ceva si nu pot nicicum sa scap de aceste griji.
E normal să ai asemenea gânduri...din păcate nu poţi scăpa de ele
Cred ca ai dreptate desi mi-as fi dorit sa pot gandi ca un om normal si sa pot dormi noaptea fara "frica de intuneric" intunericul fiind acele griji
Asa e dragostea. Vorbiti cat mai mult amandoi, slefuiti-va unul pe celalalt. Bafta!
Daca ai incredere in ea nu ar trebui sa iti faci griji ca ea ar fi interesata de cineva. Increderea este un punct forte al unei relatii.