| Ketta a întrebat:

Salutare, sunt nou pe aici, si as vrea sa aflu ceva de la voi: eu sunt cu o fata care e mai copilaroasa, ii place distractia si vreau sa va spun ca inca se uita la desenebig grin suntem cam de aceeasi varsta eu am 16 anibig grin Cand iesim ne distram foarte mult glumim ne alergam, stiti voi, eu de fel sunt un tip foarte glumet, o fac sa rada intruna, dar as vrea sa imi spuneti de ex lokuri unde sa merg cu ea nu prea izolate dar nici prea in public unde sa ne vada multa lumehappy si cum am putea sa ne mai distramhappy de ex jocuri de cuplu, provocari... etc

Răspuns Câştigător
| Annellise a răspuns:

Buna Ketta,

Bun venit pe site si sper sa primesti raspunsuri cat mai folositoare.
In primul rand vreau sa iti spun ca nu e nimic rau in faptul ca se uita la desene, bine ca are timp si ca e copilaroasa. Oricum observ ca aveti compatibilitate 100 % avand in vedere ca va atrageti reciproc si zambiti si radeti impreuna, sunt semne exacte ca va potriviti.
De multe ori nu conteaza locul unde esti daca esti cu persoana potrivita, intelegi la ce bat apropoul, da?!
Deci si prin urmare te-as sfatui sa nu te chinui prea mult sa caut `locul perfect` ci mai bine profiti de fiecare clipa in care esti cu ea egal, ca esti intr-un parc, in curtea liceului, in fata blocului etc.
Desi, ai putea sa o surprinzi daca ai invita`o undeva...de exemplu vine vara si ar fi dragut sa vedeti doar voi 2 stand pe iarba stelele (e f romantic stiu, dar ar avea efect ) invit`o pur si simplu sa savurati o inghetata, propune`i jocuri gen `de cunoastere` va puneti unul altuia intrebari si vedeti cine acumuleaza punctajul cel mai mare, as ava cunoasteti si mai bine si va si distrati. Puteti sa va jucati pe iarba sau in parc sau egal unde jocul `avioanele` (stii tu pe caietul de mate) sau spanzuratoarea de ce nu X si O. Prostii de genu, care daca este copilaroasa cu siguranta o va incanta la maxim.
Propune un poker pe provocari mai ..hmm delicate, poti sa ajungi asa si pe alta linie ( dar ai grija ca aveti doar 16 ani si ar fi pacat sa va stricati relatia pentru curiozitatea de a fi impreuna si trupeste )
Depinde de tine, foloseste-ti imaginatia si cu siguranta vei gasi.
Aaaa mi-a venit o idee..cauta pe net imagini cu tot felul de desene animate, vreo 20 si faceti concurs, cine va raspunde corect spunand denumirea desenului animat sau personajelor va castiga. La fel poti face si cu filmele, sau va puteti juca `continua versul` sau `ghiceste formatia`. Sunt o multimee de chestii funny pe care le puteti face impreuna. Repet, daca aman2 va plac astfel de lucruri va veti distra pe cinste.
POti chiar sa ii propui tu un joculet dinasta iar apoi sa ii spui k e randul ei sa vina cu o idee, daca vezi ca nu a venit cu nici o idee..atunci lasa de la tine si la urmatoarea intalnire propune tot tu ceva dragut.
Astept noutati!
Cu drag,
Anne :*

| Ketta explică (pentru Annellise):

Iti multumesc foarte mult, nu ma asteptam la un asemenea raspuns, chestiile cu statul pe iarba privind la stele... am facut asta deja, eu sunt un tip foarte romantichappy dar asta cu joculetele nu prea imi venise prin mintebig grin Merci mult.

| Annellise a răspuns (pentru Ketta):

Cu cea mai mare placere. Nu uita sa iei si foi si pixuri happy cu tine :d e mai dragut sa asternati pe hartie decat sa vi le ziceti face to face. Uneori desigur (ma refer la jocul de cunoastere, care crede-ma este foarte amuzant si vei stii pe viitor ca prefera inghetata de ciocolata in locul inghetatii de capsuri )
Distractie maxima! happy

5 răspunsuri:
| pasha17 a răspuns:

De unde esti?

| Ketta explică (pentru pasha17):

Italia. Roma mai exact

| Ketta explică (pentru pasha17):

Roma.