Poate e genul mai baietoasa si de aceea spune "da ma" etc. persoanl nu folosesc "ma" cu baiatul pe care-l plac decat daca si el face asta, in rest numai cu prietenii il folosesc.
nu exista un anumit "texting", cel putin la mine. vorbesc normal si cu bun simt. si da cu timpul poate iti permiti sa mai vorbesti si in alte moduri, depinde si de cum te abordeaza cel de langa tine.
ca sa fii sigur de acest "pas" urmareste-i gesturile, atitudinea, privirea. din astea iti dai seama daca te place sau nu.
si da la un moment dat tot tu va trebui sa faci acest pas, cel putin mie asa mi se pare normal, chiar daca suntem in sec XXI. Succes!
Eu zic sa te bagi. Femeia e matura cum ai spus si tu. Poate ea intelege altceva prin seductie nu sa scrii prostii in mesaje ca sa nu o consideri imatura. Termenul ''mai,, poate sa sugereze mai mult decat pare. Daca vroia sa fie distanta zicea direct,, da ok''. Nu mai zic nimic de asezatul pe genunchi tai. Pai cate femei crezi tu ca stau calare pe toti barbatii chiar daca nu-l plac pe respectivul? Zici ca ai o varsta. Comporta-te ca atare si nu mai sta sa o ti in suspans ca sigur vine unu mai destept si nici ea nu e de piatra. Daca vede ca tu nu faci nimic o sa creada ca nu te intereseaza.
Probabil foloseşte acel ''mă'', din obişnuinţă, şi eu o fac.
Nu îţi trebuie ''replici de agăţat'', trebuie să fii tu, să fii sincer .
Şi, părerea mea, e să mai aştepţi puţin să vezi reacţiile ei, după care să îi spui ce simţi. La fel cum a zis SpecialGirl11, deşi suntem în secolul XXI, tot tu trebuie să faci primul pas.
Nu e problema daca foloseste ''ma'' odata ce te-a lasat sa o conduci acasa inseamna te te place