Si ce sa-i faca psihologul scolii? Masturbarea in locul lui? Cata prostie!
Ii trebuie psiholog pentru ca are probleme mentale.
Repulsia fata de un lucru nu este problema psihologica, cel mult psihica. Este o mica mare diferenta.
Poate voiai sa spui "problema psihiatrica". Da, nu orice problema psihica tine de psihiatrie, multe probleme psihice pot fi rezolvate de psihologi.
Cine te-a mintit?
De ex. un psiholog poate ajuta pe cineva sa depaseasca tristetea de doliu. Dar tristetea de doliu nu este o tulburare mentala.
Dar cine ti-a spus asta? Vezi ca le amesteci. Vezi care sunt activitatile abordate de psihiatrie si care sunt cele abordate de psihologie.
Psihiatrii trebuie sa stie in primul rand ce *nu* poate fi considerat depresie.
Daca atat ai inteles, hai sa nu mai discutam, ca esti pe langa subiect.
Nu te lua dupa prostii! la inceput asa este. Poate si mai tarziu, depinde cu ce asociezi sperma in mintea ta. Si mie imi era ceva scarbos cand eram la inceputuri. Apoi mi-a trecut.
Masturbarea este un proces absolut normal. Incearca sa ejaculezi direct pe un servetel, astfel eviti sa mai trebuiasca sa stergi mai mult. Nu cred ca vei rezista foarte mult cauze: stres, se acumuleaza sperma, hormoni. Sunt de parere ca e ok sa te masturbezi
La el e complicat. La el nu sare, e eruptie vulcanica iesind incet curgand lin la vale.
Ba si tu te gandesti ca pe viitor o sa o pui pe una sa ti o inghita si dupa eventual faci un creampie stai acolo linistit si omoara plozi in continuare decat sa te reproduci ti se umfla cardanul dupa si dau copii pe afar masturbeaza te de vreo 3 ori pe saptamana si daca nu ti place cand termini pui un servetel la ochi iei masca si eventual iti iei costumul de pe vremea pandemiei de pojar de la strabunica ta.
AndreeaI012452 întreabă: