Noi cei "normali" nu intelegem ca sunt si anormali cu fetishuri dezgustatoare printre noi
am si eu o pasiune de exemplu mie mi se pare normalitate dar unor timizi s-ar putea sa li se para nebunie
si anume as vrea sa particip la un bukakke cu o doamna/domnisoara adica sa-i ofer eventual sa fie din JAPONIAAA
https://youtu.be/W8Gosr4gdxk?feature=shared&t=50
Corect, dar acest tip de fetish il poti face unor persoane diferite de partenera, de aceea si exista o intrega industrie in Occident, unde sotii isi duc sotiile la tot felul de petreceri private de acestea deochiate, si nemtii am vazut ca practica si cei din Cehia etc
La noi insa totul este prostitutie! La noi proxenetii isi duc la hoteluri iubitele si sotiile ca sa se intalneasca cu parteneri, chiar daca raportul sexual este cam in acelasi mod, insa natura si gandurile unora care se pretind doar open-mind in RO fata de Occident sunt diferite zic
Una este sa ai fetishuri sexuale in limita normalitatii sa-i zic asa si alta este sa fii lover boy si sa-ti scoti iubita/sotia la produs
oricum ce am zis eu este o placere in general a barbatilor, asta cu bukakke, nu este ceva iesit din comun, nu este din latura hardcore, cea a BDSM desi uneori este asimilata cumva
nu este scato si ce idiotenii mai fac unii pe net...
Ai face-o contra cost?
Nu, eu personal nu as face pentru nimic in lume.
Pentru asa ceva sunt disponibile:, parasutele, prostituatele, ca de aia le platesti.
beausingurlamasamea întreabă: