| NoProblemInViataVirtuala a întrebat:

Salutare toata lumea,
Mam decis... ca astazi sa va explic viata unui baiat care se lupta a nu fi gay chiar daca prezentul il contrazice(apoi am sa va pun o intrebare)... acel baiat e de fapt "eu"
Totul a inceput cand eram mic si am fost pur si simplu fraierit de unul mai mare care mia distrus copilaria (adica ma violat) Da mi-e rusine sa zic asta... dar asta mie trecutul...
Va implor cei ce sunteti normali sa nu imi purtati pica daca cititi aceasta intrebare, nu vreau sa-mi fac un iubit prin acest site doar vreau sa ma inpac cu viata doar am 13 ani...
Desi mai plang si multi se uita la mine ma intreb mereu de ce eu sunt asa...(nu sunt emo nu am, nici un stil)
Sa revin la poveste:
Dupa acel baiat mai mare a urmat peste maxim 1 an altul care mi-a facut aceeasi poanta dar nu stiu cum am fost atat de prost sad sa fiu fraierit din nou
Si din nou primul baiat mia mai facut-o o data
De atunci am fost complet schimbat (da parintii stiu de trecutul meu dar nu stiu si ca am anumite (mari) sentimente fata de cativa baietii ( nu stiu sigur ce inseamna sa fii gay dar eu ma simt atras decateva persoane foarte puternic)
Deci ma intorc la poveste:
Cu timpul m-am maturizat (faptele acelea sau intamplat la varsta de 5 ani sad )
Mama ma ducea la o prietena de a ei care avea un copil cu 1 an mai mare decat mine, baiatul era smecheras, frumusel, dragut dar in nici un caz de treaba mereu cand ajungeam la el acasa pleca afara si eu cum eram indgragostit "" de el mi se rupea inima, la 11 ani l-am convins sa fim cmbp (Cei mai buni prieteni) dar nu a mers asa ca, good bye! cu timpul maxim o luna un baiat la fel de atragator m-a intrebat acelasi lucru pe care l-am intrebat eu pe fostul meu cmbp
Deci m-a intrebat in acest stil:
El catre mine:Vreau sa te intreb ceva, dar vei spune DA?
Te rog?
Eu:hmm?
El:Te rog...
Eu:Bine, DA
Apoi l-am intrebat care a fost intrebarea? el de acolo:
Vrei sa fi cel mai bun prieten? (al meu)
Eu surprins si fericit am mai raspuns o data DA
Peste 2 saptamani plecase in vizita unor neamuri, si eu intr-o alta tara dar cu acelasi motiv
La intoarcerea din italia am avut o problema cand am ajuns el ma ignora total, nu vorbea de loc, am intrebat niste fete care stateau cu el si mi-au spus ca s-a inpacat cu vechiu lui prieten si atunci n-am mai vb cu el
Ceva vreme m-am inpacat cu el
Si iar am devenit prietenii cei mai bunii (Scuzatima dar daca as scrie toate intamplarile TPU.ro miar taia din poveste si ar fi pe jumate (poate)
Asa m-am inpacat cu el si iar ne-am certat pe motivul ca nimeni nu ma mai chema afara iar el ma rog cum sa ofticat a crezut ca de el am spus de atunci iar nu vorbesc cu el dar inainte de a ne certa
eu am gasit un baiat care ma ia in brate si cred ca tine la mine asta ma surprins, ma si pupa pe buze in mintea mea adica pune mana si o pupam dar nu ne atingem buzele deloc dar o facem si de fata cu prietenii chiar nu mi-e rusine mie dar mi-e frica sa nu fiu marginalizat mai rau ma simt inpacat sa nu ma mai ascund si sa-mi spun sentimentele pentru ca daca nu le spun izbucnesc dintr-o data in plans necontrolat am mai patit, faza aceasta de 2 ori... si nu mai vreau sad
Intr-o zi mia scapat si i-am povestit aproape toata povestea unei fete care ma intelege, doar mie prietena de 6 ani, ia a spus ca-i pare rau de mine si toate cele cand am vazut cat de usor ma inteles ea mi-a dat curajul sa va intreb si pe voi

Dupa un sfert din Povestea vietii mele, m-ati accepta asa cum sunt?
(am uitat sa mai zic: Nu injur, nu ma bat, respect si nu am fite)
Raspundeti va rog sincer am nevoie de maxima sinceritate
alfel as putea sa-mi distrug viitorul pe viata!

36 răspunsuri:
| LoLa_2263 a răspuns:

Heyywinking Imi pare ff rau de copilaria ta. Esti chiar trist. Eu una te-as accepta asa cum esti. Cu bune cu rele. Din cand am observat cum te exprimi esti de treaba. Dar, incearca sa stay mai mult prin preasma fetele. Ssa te imprietenesti cu elewinking Poate. cine stiewinking Bafta! big grin

| simpludeplasat a răspuns:

Nu am inteles exact cati ani ai...dar din ce am vazut "13". Incearca sa te controlezi de acum, evitand treptat ceea ce te face sa te simti homosexual. Sunt sigur ca sunt fete care te plac, asa ca alege pe una din ele sa iti fie iubita, si asa te vei departa de aceasta problema, dar nu vei uita ceea ce te-a adus in starea asta. aaa... si sa raspund la intrebare? cu siguratna te accept, in felul acesta ne putem ajuta reciproc happy

| Anaa_5996 a răspuns:

Eu sincerstraight face te-as intelege nu esti singurul baiat care simte ceva pentru alt baiat asta este n-am treaba! inca prin cate ai trecut mi-ar placea sa iti aud intreaga poveste sincersigh eu imi inteleg prietenii ii sustin si le dau sfaturi de multe ori o fac si ei dar nu prea am incredere in fete sincer sunt cam rautacioase eu sunt gen=)! stiu ca sunt fata si cam toate au aceleasi defecte sunt mai prietenoasa si intelegatoare.Deci sincer te-as acceptasigh si te-as sustine! Nu din mila...ci din respect:*>big grin

| NoProblemInViataVirtuala explică:

Miati spus toti cuvinte care mau incurajat imi voi astepta viata pana la 18-19 ani si apoi voi decide, dar nu vreau sa fiu GAY!
Toti imi sunteti dragi(acum) pentru sfaturile bune si nu negative va multumesc tare mult nu mai sunt descurajat
Dupa ce toti mi-ati spus doar de bine pentru ca dupa cum spunea unul dintre voi ca lumea de pe internet este rea voi ati dovedit ca este si buna!
Va multumesc Tare mult (Vreau sa pastrez identitatea mea inca anonima, eu sunt un utilizator fidel de pe acest site..., poate nu am eu raspunsuri castigatoare, multe, dar ajut si accept ca si acum sa fiu ajutat, va multumesc din nou!)
Va respect pe toti!

Nu pe acest cont (ma refeream*)

Am avut iubita... dar n-am simtit nimic...
Alta poveste...
Baiatul de care-mi placea era cu o pr buna de-a mea...
si eu m-am bagat cu vara (prietenei mele bune)
Ca sa stau mai aproape... de...(de)
Si cat as fi stat langa vara ei nu simteam nimic...
Chiar imi pare rau...si cred ca i-am parut un nesimtit in fata...
OFF IMI PARE RAU! sad...

AL 2 lea RASPUNS:

Stau cu fete.pentru ca baietii nu ma cheama afara stau si mai plang cand sunt singur in casa...
Nu plang dupa baiei ("Dai dracu")
Plang pentru cea ce sunt si simt...

Apropo... stiti fraza aceea de la biserica...
Credinciosii: "Vrebnic si drept este" (In fata mea... aceste cuvinte sunt minciuni...)
Parintele: "Cu adevarat vrebnic si drept de cuvinta este..." (Asta-i pentru mine total un pacat...)
Cred ca ati inteles...
Daca ar fi Drept...
Mar ierta ori ce greseala as fi facut in trecut... dupa cata suferinta am in prezent si trecut...

(Acum nu ca sunt credincios si nici ca nu as fi... sunt "Asa si asa")
Mai merg pe la biserica
(Sunt Catolic)