Heyy Imi pare ff rau de copilaria ta. Esti chiar trist. Eu una te-as accepta asa cum esti. Cu bune cu rele. Din cand am observat cum te exprimi esti de treaba. Dar, incearca sa stay mai mult prin preasma fetele. Ssa te imprietenesti cu ele Poate. cine stie Bafta!
Nu am inteles exact cati ani ai...dar din ce am vazut "13". Incearca sa te controlezi de acum, evitand treptat ceea ce te face sa te simti homosexual. Sunt sigur ca sunt fete care te plac, asa ca alege pe una din ele sa iti fie iubita, si asa te vei departa de aceasta problema, dar nu vei uita ceea ce te-a adus in starea asta. aaa... si sa raspund la intrebare? cu siguratna te accept, in felul acesta ne putem ajuta reciproc
Eu sincer te-as intelege nu esti singurul baiat care simte ceva pentru alt baiat asta este n-am treaba! inca prin cate ai trecut mi-ar placea sa iti aud intreaga poveste sincer eu imi inteleg prietenii ii sustin si le dau sfaturi de multe ori o fac si ei dar nu prea am incredere in fete sincer sunt cam rautacioase eu sunt gen=)! stiu ca sunt fata si cam toate au aceleasi defecte sunt mai prietenoasa si intelegatoare.Deci sincer te-as accepta si te-as sustine! Nu din mila...ci din respect:*>
Miati spus toti cuvinte care mau incurajat imi voi astepta viata pana la 18-19 ani si apoi voi decide, dar nu vreau sa fiu GAY!
Toti imi sunteti dragi(acum) pentru sfaturile bune si nu negative va multumesc tare mult nu mai sunt descurajat
Dupa ce toti mi-ati spus doar de bine pentru ca dupa cum spunea unul dintre voi ca lumea de pe internet este rea voi ati dovedit ca este si buna!
Va multumesc Tare mult (Vreau sa pastrez identitatea mea inca anonima, eu sunt un utilizator fidel de pe acest site..., poate nu am eu raspunsuri castigatoare, multe, dar ajut si accept ca si acum sa fiu ajutat, va multumesc din nou!)
Va respect pe toti!
Am avut iubita... dar n-am simtit nimic...
Alta poveste...
Baiatul de care-mi placea era cu o pr buna de-a mea...
si eu m-am bagat cu vara (prietenei mele bune)
Ca sa stau mai aproape... de...(de)
Si cat as fi stat langa vara ei nu simteam nimic...
Chiar imi pare rau...si cred ca i-am parut un nesimtit in fata...
OFF IMI PARE RAU! ...
AL 2 lea RASPUNS:
Stau cu fete.pentru ca baietii nu ma cheama afara stau si mai plang cand sunt singur in casa...
Nu plang dupa baiei ("Dai dracu")
Plang pentru cea ce sunt si simt...
Apropo... stiti fraza aceea de la biserica...
Credinciosii: "Vrebnic si drept este" (In fata mea... aceste cuvinte sunt minciuni...)
Parintele: "Cu adevarat vrebnic si drept de cuvinta este..." (Asta-i pentru mine total un pacat...)
Cred ca ati inteles...
Daca ar fi Drept...
Mar ierta ori ce greseala as fi facut in trecut... dupa cata suferinta am in prezent si trecut...
(Acum nu ca sunt credincios si nici ca nu as fi... sunt "Asa si asa")
Mai merg pe la biserica
(Sunt Catolic)