| Andress21 a întrebat:

Salutare, tot am văzut reclama cu Sensibo sau alte site-uri de acest gen, știe cineva sunt reale chiar poți să găsești fete sau e doar ceva să îți ia banii și atât?

1 răspuns:
| Cinic a răspuns:

Nici o aplicatie de dating nu functioneaza pentru barbatii normali sau cei neatractivi. In online este vorba exclusiv doar despre aspectul tau fizic. Este demonstrat ca pe tinder, bumble etc, toate femeile aleg doar 15% dintre barbati. Multe nici nu vor relatii, vor doar validare si atentie. Am incercat si eu " boo", ca cica acolo este voba despre personalitate. In 6 luni am primit 3 matchuri. Vorbeau cu mine un pic si dupa aia imi dadeau ghost. In viata reala totusi m-am descurcat onorabil. Chiar si acum am la munca vreo 2 tipe care se dau pe fata la mine. Doar ca sunt maritate si au copii laughing. Cand eram la aparatul de cafea, o tipa a venit pe la spatele meu si m-a pupat pe gat laughing. Dar eu nu caut aventuri si sex ieftin. Vreau totul sau nimic. Eu zic ca toate aplicatiile astea de dating sunt scamuri pentru barbatii normali. Aplicatiile astea sun exclusiv pentru barbati frumosi.