| maNumesc a întrebat:

Salutare toturor membrilor TPU, as vrea sa va cer ajutorul, in special beietilor, eu am facut sex o singura data cu iubita mea si as vrea ca data viitoare sa ajung sa o excit la maxim pe partenera mea si sa aiba orgasm, as dori sa va daca puteti sa-mi dati niste sfaturi cum sa fac ca partenera mea sa ajunga mai repede la orgasm, stima

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Preludiu!
O săruți din cap până în picioare, o mângâi, totul să fie făcut lent.
O săruți pe gât, sâni, trup, coapse, picioare, urci înapoi, apoi treci la păsărică o săruți, îi oferi un oral dacă practicați așa ceva. Cât mai lung preludiul, apoi treci la acțiunea în sine.
Cel mai ușor de atins orgasmul este când femeie stă deasupra sau pe burtă și tu pe la spate.

| maNumesc explică (pentru Azµre):

Merci

| Azµre a răspuns (pentru maNumesc):

N-ai pentru ce!
Câți ani aveți?

| maNumesc explică (pentru Azµre):

16 amundoi...

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

TREBUIE să aveţi la dispoziţie MULT timp ( 3-6 ore, deci să NU o faceţi pe "fugă" ) - pentru o reuşită de peste 80 % trebuie multă RĂBDARE!

De asemenea, este foarte important PRELUDIUL - adică perioada "dinaintea" actului sexual ( în sine ) - care TREBUIE să fie cât mai ÎNDELUNGAT, în care vă "pregătiţi" ( unul pe celălalt ) pentru actul sexual propriu-zis.

Acest PRELUDIU constă în mângâieri îndelungate în zonele erogene ( acolo unde vă excitaţi/vă place ), săruturi pasionale ( eventual sărut "francez" ), treptat vă dezbrăcaţi ( până rămâneţi goi ); după care treceţi la un alt stadiu şi vă "ocupaţi" fiecare de organul sexual al partenerului, puteţi încerca o combinaţie de sex oral + cunilingulus ( se linge cu limba organul sexual ) + anilingulus ( se linge cu limba zona anală ), se ling uşor ( sau se pot suge uşor ) sânii/svârcurile/gâtul partenerei, poţi suge uşor clitorisul partenerei, etc.

După care urmează penetrarea vaginală, pe care o faci treptat ( la început ), ca să o "stârneşti", apoi din ce în ce mai rapid...

Toate cele bune.

| Andu21 a răspuns:

Un preludiu mai lung si mai intens este cheia succesului.

Mult noroc!