| Narco a întrebat:

Acum cam o săptămână și ceva, eu și prietena mea am decis să ne jucăm puțin. A fost mai mult petting, doar am frecat penisul de clitorisul ei, nu aproape de "gaură", iar înainte să fac asta, am șters penisul deoarece avea lichid preejaculator. Dupa stergere nu mai avea nimic, iar imediat după s-a întâmplat acest lucru. Țin să menționez că este virgină, iar menstruația trebuia să vină azi în mod normal, dar nu a venit. Credeți că există un risc de sarcină?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Atat posiblitatea cat si probabilitatea sa se poata forma o sarcina in conditiile precizate este practic 0 (zero), daca avem in vedere si momentul amintit al ciclului menstrual (acum o saptamana jumatate in urma). In acel moment dar mai ales in conditiile in care a fost intretinut pettingul se poata afirma ca in proportie de peste 99, 9% este IMPOSIBIL sa existe chiar si riscul de sarcina. Sanatate!

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Credeți că există un risc de sarcină?" nu, dar un oral era mai "sănătos"

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu prea, dar dacă vă mai jucați, urmează.

| Sofer a răspuns:

Nu exista risc sa rămână ca faceți doar asta.

| Xpressurself a răspuns:

Din ce descrii, categoric nu. La fete se intampla sa intarzie pe baza de stres. Fetele se consuma mult cand e vorba ca ar putea ramane insarcinate si nu sunt pregatite pentru asta. Pacat ca educatia sexuala in multe famili este inca 0.