Cand o fata/baiat cere sa fiti prieteni dupa despartire, e ca si cum ti-ar cere teroristii sa tii legatura cu ei dupa ce te-au eliberat.
Spune-mi si mie daca te rog, de ce crezi asta? Da-mi un motiv.
Cei care au fost iubiti NICIODATA nu vor mai putea fi prieteni deoarece cand unu face ceva, pe celalalt sigur il doare. Spre exemplu daca ea ti-ar spune ca s-ar vedea cu un baiat sau ca are alta relatie si ca-l iubeste, te-ai simti ok? Ca sa o uiti, tai orice legatura cu ea ca altfel mai rau iti faci .
Mda..pai deja mi-a zis ca il iubeste pe alt baiat si are o relatie cu el insa cam in aceeasi situatie sunt si eu cu o alta fata si nu pot spune ca sufar, dar ma doare ca imi e dor uneori de ea si odata ne iubeam. Noi ne-am despartit mai degraba datorita distantei cu toate ca am fost la ea in sarbatorile de iarna dar, sunt aproximativ 1000km, si trebuie sa strabat toata tara pana la ea acasa..pentru mine nu era o problema asta dar ea fiind fata, mai sensibila nu suporta si atunci am decis impreuna sa ne despartim dar sa ramanem ca niste frati, intelegi? Si poate mai tarziu sa reincepem din nou sa vedem ce iese ca ea inca ma mai iubeste, ma suna dupa ore, mai vb prin mesaje, mai filtram..am fost "primul" ei si banuiesc ca voi ramane mereu in inima ei... daca tot vorbim ca pana acum si nu va tot pomenii de iubitu ei, eu zic sa mai tin legatura..ca o fii e cu el doar de "pansament" dar daca va tot pomenii de el si tot va prinde dragoste pe el nu as mai tine legatura cu ea.
Prietenul tau are dreptate, viata merge inainte....si ca mai ti legatura cu fata e un lucru bun dar sa nu iti faci prea multe sperante in privinta ei
AndrewTate7789 întreabă: