Sincer, habar n-am de ce ai buba la vagin - dar cu siguranță cel mai bun sfat și diagnostic în privința atât a scurgerii, cât și a durerilor îl poți primi de la un ginecolog.
In ceea ce priveste acele scurgeri, sunt normale atata timp cat sunt albe si au consistenta mierii, acestea apar din cauza lubrifierii vaginului in timpul sexului si cel putin dupa contact sunt normale, si eu le am. La fel, e normal sa te doare acolo dupa sex avand in vedere ca nu ai facut de 100 de ori sa se largeasca vaginul foarte mult.
La jumatatea lunii adica in perioada zilelor fertile a ciclului menstrual colul uterin produce asa numitul MUCUS CERVICAL care suplimenteaza secretia vaginala normala. Are un aspect si o constitutie similara cu cea a albusului de ou si este produs strict pe perioada celor 5-6 zile ale perioadei fertile si are rolul de a facilita trecerea spermatozoizilor din vagin in uter prin colul uterin. Durerea si disconfortul resimtit se datoreaza lipsei de experienta sexuala dar mai ales datorita faptului ca fibrele musculare din constitutia vaginului tau inca nu s-au alungit suficient de mult si deocamdata le lipseste elasticitatea. Totul va intra in "normal" doar dupa ce vei intretine inca un anumit numar de cateva contacte sexuale. Multa sanatate!