Prietene, scuza-ma ca iti spun direct dar esti foarte... destept.
1. hiv-ul nu se face dupa 1 saptamana. Pentru hiv astepti 3 luni faci test, repeti dupa inca trei luni. Abia atunci poti spune ca e bine.
2. Ai facut-o protejat, ok. Dar este foarte posibil ca si in cazul acesta sa iei una, doua, mai multe tuplini de HPV. Citeste de HPV si o sa intelegi de ce.
3. daca Domnul sa te ajute nu ai evident eu m-as duce dupa 21-25 de zile si mi-as face un test de secretie uretrala care mi-ar spune cum stau. Costa cam 300 de lei.
Domnul sa fie cu tine si sa nu mai ai idei din astea nefericite.
Multumesc...,voi lua in considerare raspunsul tau, voi repeta analizele dupa 3 luni!
Multumesc... am sa refac analizele peste 3 luni!
Testul hiv se face din 6 in 6 luni apoi din 3 in 3 luni și perioada de incubatie a virusului este de 12 luni mxim 18 luni.
Încă o palmă peste meclă ți-am tras, incă un șut in fund, doar așa să-ți demonstrez căt ești de incult și incuiat!
Vai de capul și de zilele tale!
Virusul NU este detectabil la o saptamana. La 3 luni posibilitatea de detectie nu depaseste 60%. Testul corect se face dupa minim 6 luni de la posibila infectare. testul facut ieri iti arata doar ca in urma cu 6 luni nu erai infectat, nimic altceva
Nu ai ce sa patesti... Asta e viata, sexul tot sex este. Crezi ca prostituatele te omoara daca faci sex cu ele? Nu. Tot femei sunt. Orice femeie poate avea HIV.
Bafta in continuare!
Daca ai avut relatii sexuale cu o prostituata, este posibil sa fi scapat sa nu contactezi virusul HIV
Anonim519 întreabă: