| Marius96 a întrebat:

Acuma am venit de la strand si cineva mi-a furat telefonul...
Problema este ca telefonul era pe abonament la Orange
Daca ma duc Luni la orange si le zic ce s-a intamplat stiu ca o sa-mi blocheza cartela...
Dar intrebarea mea este daca o sa mai trebuiasca sa platesc abonamentul?
Scuze de categorie dar sunt suparat.

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Du-te la Orange urgent! Ce ai făcut până acum? Până luni poate vorbi nelimitat, intrând astfel în cost adiţional pe care trebuie să-l plăteşti fără discuţii! Multă baftă şi fii mai atent de-acum în colo!

| pwp a răspuns:

Nu il mai platesti.
doar o blochezi, si gata happy

pa-pa

| CARMENCITA a răspuns:

Trebuie sa suni acum la Orange sa blocheze cartela.In cazul in care iti este furat telefonul sau il pierzi trebuie sa suni imediat la Relatii cu clientii si sa-ti blocheze cartela pentru ca hotul poate vorbi iar tu vei fi cel care va plati.Te poti trezi cu factura de milioane. Daca nu este program azi sa vorbesti cu un operator unde suni de obicei trebuie sa fie un numar unde sa suni in caz de urgente sau tot la acela.Da tot va trebui sa platesti abonamentul.Sa speram ca hotul nu a vorbit deja si a aruncat cartela.Imi pare rau ca ai patit asta.E cam tarziu sa blochezi luni cartela.Luni te poti duce si la politie sa reclami furtul.

| Monna a răspuns:

Nu trebuie. Ti.l inchide si gata.
Lucruri de genul se intampla in fiecare zi.

| Onnn a răspuns:

Eu cred ca mai bine ai suna cat mai rapid la relatii cu clientii, sa-ti inchida abonamentul.pentru ca persoana respectiva poate abuza, iar tot u trebuie sa platesti factura. Ulterior iti poti recupera cartela sau abonamentul cu acelasi nr!