Salut! Îți recomand să nu începi cu „relațiile" de la vârsta asta, deoarece te vor afecta emoțional destul de mult, îți zic eu din propria experiență. Nu că aș fi eu cel mai înțelept om de pe pământ, dar din propria mea experiență, nu ar trebui să ai o relație la vârsta ta. Sper că răspunsul meu nu ți s-a părut răutăcios, deoarece nu am vrut să se îndrepte spre această latură. Baftă!
Tooootuși dacă vrei niște sfaturi te pot ajuta :-)
1.Nu o impresiona prea mult : O floare, o ciocolată sunt îndeajuns. Dacă ea este mulțumită, înseamnă că nu stă cu tine pentru statutul tău financiar.
2.Alint-o : Fetele adoră să fie alintate. Poți să-i spui „minion", sau „dulceață", dar cu cât e mai amuzant, cu atât o să-i placă mai mult.
3.Nu-i ascunde nimic : Orice problemă ai, trebuie să o discutați împreună, și să o despicați fir cu fir.
* Ți-am dat câteva sfaturi pentru că știu cum e *
Puiule, la ce fel de realtie te referi tu?
Ca la 12 ani, nu poti fii decat in relatie de prietenie, ca cele de dragoste, se servesc cu alte chestii, care cresc pe la 16-17 ani.
Consider ca despre o relatie de iubire intre doi tineri trebuie sa inceapa doar dupa 14-15 ani. Ma refer la o iubire platonica. Sex... dupa 16 ani.
Parca spuneai ca toate fetele te plac si nu esti cine stie ce frumos... acum o dai la intors?
Alexandru98 întreabă: