| RaZvYy222 a întrebat:

Salutare TPU, am 13 ani si cred ca am 1.45-150 cm inaltime, cum fac sa mai cresc:S, pentru ca vreau sa ajung la cel putin 1.70 cm straight face,va rog dati-mi niste sfaturi cat de cat folositoarehappy, dau funda!(scuze de categirie, am ales-o pentru ca e cea mai folosita)

Răspuns Câştigător
| amdr001 a răspuns:

Eu sunt fata de aproape 14 ani si am 1.60 dupa ce m-am apucat de inot serios! inainte sa ma apuc de inot, aveam 1.55! apoi, m-am inscris la cursuri de inot pentru perfectionare si faceam de 2-3 ori pe saptamana, si mereu cand veneam de la cursuri ma culcam si dormeam vreo 3 ore dupa care mancam foarte bine! si cu toate astea nu am luat in greutate! deci inotul este cea mai buna solutie! si acest sport l'am practicat doar vreo 2 luni si imediat s'au vazut rezultatele!
succes!

10 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Apuca-te de un sport, volei sau baschet, te va ajuta

| Moonster a răspuns:

Fa inot, baschet, consuma alimente ce contin calciu... happy FUNDA?!

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

straight face Am 13 ani şi 1.67. Dar asta nu contează.
Fă sport în special înot. Mănâncă alimente care au mult calciu şi tot aşa...Şi dacă nici asta nu merge e vina părinţilor tăi.
wave

| Nicux1 a răspuns:

Cum adica cel putin 1.70? Eu am tot 13 ani si am 1.67 si sunt cel mai inalt din clasa, nu e bine sa fi urias.Stai linistit pentru unii cresterea nu inceteaza pana la 22 ani.Eu nu fac baschet sau sport care depune efort, dar mananca bine ca osele au nevoie de mult calciu.

| Chriistos a răspuns:

Fa sex

| mariaale a răspuns:

Inot eu am practicat 9 ani de inot happy si am 1, 76 la 16 ani happy

| ioanaaa1998 a răspuns:

Si eu eram in aproape aceeasi situatie. Acum am APROAPE 15 ani si 1, 60. Am reusit sa cresc in ialtime mancand sanatos, mergand la inot, facand aerobic, zumba si alte sporturi, dar si odihna a contribuit la cresterea mea. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Reggaee a răspuns:

Aceeasi problema am si eu, dar eu am 14 ani si am 1.55-56 sunt aproape cel mai mic din clasa dar nu am dezavantaje desi, si eu as vrea sa cresc macar inca 5-6 cm.

| queen789 a răspuns:

Eu pe 28 fac 13 si am 1.73 si crede-ma nu ai vrea sa fii asa de inalta la varsta asta macar la 13 ani ar fi bine sa ai 1.60 1.70 este prea mult dar daca iti doresti asa de mult, poti sa mananci mult si sanatos, fructe legume, sa te intinzi mereu diminiata dar multttt sport...

| imbemon a răspuns:

.........mananca echilibrat, practica un sport si dormi cat mai mult.