La 14 ani sa fumezi, nu mi se pare in regula, la 30 de ani o sa ai plamanii bolnavi. Gandeste-te la cancer, e o boala cumplita si-o sa vina un moment in viata ta cand o sa-ti spui: "Ba, prost am fost, de ce nu m-o fi snopit tata in bataie ca sa ma las de fumat?". Ce, nu-ti vine sa crezi? Cand fumezi, uita-te in oglinda si priveste-te, iti place ce vezi? Sugi acadele, mesteca guma, dar lasa-te de fumat! Ai grija de tine si de plamanii tai!
am zis ca daca aveti din astea de spus sa nu va mai obositi...
@CerAjutorDeLaVoi, am simtit ca intr-adevar, tu ceri ajutor, dar m-am inselat. In raspuns, ai uitat sa precizezi ca tu esti om in toata firea si le stii pe toate. Daca-i pe-asa, fumeaza, taica, pana-ti ies ochii!
Bai omulet tembel. Eu ma asteptam sa zici macar la sfarsit ca tea prins mkr cand te-ai masturbat. Dar nuuu tu zici de tigari la categoria asta!
Salut!
Am 13 ani si fumez de 3 luni
Mama si tata nu stiu.
Bag cate 2-3 pachete la zi
iti sugerez sa nu le zici parintilor despre fumat ca na...te simti prost vr-o 4-5 luni, si o sa te certe.
Eu te sustin!
Bafta!
Rarestele bro ca o sa te duci dracu in ritmu asta, mersi si eu te sistin, ce tigari fumezi, btw eu Marlboro filter plus is cat Sundays fantasy
Hei..eu fumam cand aveam 12 ani si mama mea era in Germania iar eu fumam acasa ca bunica era mai cu treaba si na s-a suparat si a zis ca nu ma ajuta cu nimic. Acum am 14 dar nu mai fumez in schimb iubitul meu o face l-am intrebat daca se supara daca o fac si eu si el a zis "Nu"
Ostrogotul întreabă: