Un sfat fara alte comentarii: Nu e bine ceea ce faci (ma refer sa il faci nebun dupa tine) pentru ca va fi exxxtrem de gelos si nu o sa iti placa. Te asigur. Cate un sarut mai pasional merge dar nu prea des.
Imi place mult intrebarea ta! Si eu tot 14 ani am si sunt cu un baiat de 1 an jum.
Eu cred ca el e deja innebunit dupa tine dar daca tu vrei mai mult incearca sa il duci intr-un loc mai romantic unde sa fiti doar voi doi. Incearca sa fi tandra cu el si sa ii oferi TOT. Dar cel mai rau in chestia asta este cand va veti desparti. Sper ca nu.dar daca da. atunci veti suferi aman2 foarte mult si asta va putea avea si niste consecinte foarte foarte urate. Nu dau exemplu dar cred ca sti foarte bine.
Cum sunteti acum eu cred ca e foarte bine. Cu timpul o sa ajungeti si la altceva.
Multa bafta in continuare!:*
Sincer, exact la aceeas varsta am intalnit si eu un baiat si am stat cu el aproximativ 3 luni, era cu 3 jumatate mai mare ca mine. Eu acum am 16 ani jumate si la aceasta varsta daca e o diferenta mare e semnificativa. Daca te iubeste cu adevarat nu o sa trebuiasca sa il faci tu sa fie nebun dupa tine. Respecta'l, iubeste'l si ai grija de el si e totul ok. Daca iti cere ceva sa incerci sa iti dai seama daca te iubeste sau doar vrea o prietena oarecare. Acum tu stii, eu nu contest ca te iubeste si tu pe el. Ar fii frumos sa fiti impreuna mereu. La partea cu romantismul ca sa nu ma indepartez de subiect incearca sa nu ii spui texte dupa net, incearca sa ii dedici tu ceva in mod special, sa fii dulce cu el, mangaieri suave si ce simti tu ca trebuie sa faci din iubire. Bafta, sper ca te-a ajutat ce ti-am zis!
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: