| laur12 a întrebat:

Am 16 ani jumate si ma confrunt cu o mica problema! Deci am avut o prietena mai mica cu un an ca mine, am fost impreuna 2 ani si 3 luni dupa care incepusem sa ne cam certam in fiecare zii! Eu mai vb si acum cu ea, cica sutem impreuna si acum, dar de unde... vb vine! S-a cam distantat de mine, nu ma mai baga deloc in seama pe mess cum o facea inainte, se poarta asa ciudat! Eu unul o mai iubesc dar nu sunt din ala sa innebunesc ca nu mai vb cu ea sau ca ne-am desp! Ajutati-ma va rog cu un sfat daca se poate! Ce sa fac? Sa o tratez in continuare cu indiferenta sau sa termin de tot cu ea?

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

Cred ca ea nu mai simte ce simtea la inceput dar nu vrea sa iti spuna pentru ca stie ca tu o mai iubesti inca si ca te va face sa suferi. Cred ca cel mai bine ar fi sa incheiati relatia, nu poate functiona daca fata nu mai are chef de vorba cu tine. Trebuie sa porti o discutie serioasa cu ea, eventual pe mess prin care sa o intrebi daca mai simte ceva pentru tine. Spune-i ca ai observat ca s-a distantat de tine si ca ai vrea sa aflii ce o nemultumeste.