Salut tie daca asa de tare ti-a placut de ea de ce nu faci primul pas stiu ca este greu dar incearca ca sa nu fie tirziu, si apoi sa nu caiesti. Dar daca asa nu poti aflai nr de tel incearca sa suni prim mesaje cuvinte frumoase atragio cu ceva impresioneazo caci asta iubeste fiecare domnisoara afla cit mai mult despre ea si atunci poti sa actionezi!
Am avut si eu o relatie de un an cu un baiat la fel ca tine Cand ne-am intalnit prima oara el s-a dus acasa si i-a zis mamei lui ca nu are fata de mine si eu m-am dus la a mea si i-am zis ca n-am fata de el )))))) prietenii lui i-au spus exact acelasi lucru la inceput, ca n-o sa tina ca n-are el fata de mine. Dupa un timp impreuna il laudat toti ca si fetele, baietii pot fi foarte invidiosi unii pe altii.Nu te mai ruga de nimani, du-te tu la ea! Eu personal apreciez f mult barbatii directi. Daca tu trimiti sagetutze e cam nasol.
Cum sa o cuceresti. Mai intai trebuie sa te impreitenesti cu ea. :pe Du'te la ea. si spune-i buna. si vezi daca iti raspune. dupa incerci si tu sa ai o conversatie cu ea. ii ceri id'ul. si dupa puteti vorbii pe mess. Succes!