| MinerulC a întrebat:

am 17 ani... Sunt un om timid. pana acum nu am avut prietena. nu din cauza aspectului fizic. si din cauza faptului ca sunt prea timid. astazi pe facebook am aranjat o intalnire cu o fata, problema este ca nu stiu ce trebuie sa fac/ cum sa ma comport la o prima intalnire. ceva sfaturi orice.

Trebuie sa precizez ca fata este mai mica ca mine cu 2 ani.
astept orice tip de sfaturi mai putin bataia de joc. nu toti baieti suntem niste asi. cand este vorba despre fete. multumesc anticipat pentru raspunsuri

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Minerii nu prea sunt oameni timizi, ei sunt darzi si stiu bine ceea ce au de facut! Eu stiu un lucru: daca nu am ce vorbi cu o persoana, inseamna ca nu am motivatia de a ma intalni cu ea. Daca fata insa iti place, inseamna ca ai motivatia necesara. Mergi la intalnire, spune-i ce doresti de la ea, mergeti la un suc, eventual la un film, spune-i desppre tine ceea ce tu consideri ca este necesar si ar interesa-o si pe ea, intreab-o ce placeri are, ce muzica asculta, multe "nimicuri" de acest gen care te vor ajuta mai tarziu. Multa bafta!

| AdevărulGolGoluţ a răspuns:

Nu, stai calm. Nici "asii" nu le iese intotdeauna. Intai de toate, emotiile o sa fie uriase, sa stii ca e ceva perfect normal. Ideea e mereu sa o faci sa vorbeasca despre ea, sa se laude, sa iti spuna intamplari, despre viitor. Incearca sa eviti discutiile care ar putea duce la conflicte, nicio fata nu vrea sa sarute un baiat care nu-l suporta laughing Condu-o acasa frumos, pe jos, nu incerca sa te bagi in ea daca vezi ca pastreaza distanta. Apoi cand ajungeti la bloc, poti frumos sa-i spui ca te-ai simtit perfect cu ea, o sa o suni cu siguranta mai iesiti si poti sa o saruti, tremurand si cu inima in gat big grin Asa e mereu prima data. Chiar daca te respinge, nu uita, fete sunt MULTE big grin Mult noroc bro happy

| Mahima a răspuns:

E simpatic sa mai intalnesti astfel de baieti.Nici prea indraznet nu e bine.De ce iti faci griji? Pari un baiat super ok.Incearca doar sa mai lasi putin din timiditatea aia acasa ca sa puteti avea si voi o conversatie. Glumeste, razi, povesteste si nu uita ca si ea va avea emotii si deci trebuie sa detii putin controlul.Cred ca iti e frica putin de partea cu sarutul. Poti incerca sa ii oferi decat un mic sarut in fata casei/blocului.Fa-o sa isi doreasca mai mult! De obicei merge le fete big grin.Cu cat esti mai detasat cu atat va fi mai bine, asa ca nu te mai gandii atat la aceasta intalnire.Lasa lucrurile sa vina de la sine.Plus ca mai sunt destui pesti in balta.Multa bafta!

| MinerulC explică:

Din pacate. nu aveam nimic in comun cu fata. era doar o atractie de moment. dar aveam caractere diferite. totusi sunt fericit ca m-am intalnit cu ea. acum am mai multa incredere in mine. multumesc pentru sfaturi.