| NicoGamerHD a întrebat:

Salutare TPU am avut o iubita inainte si a plecat in strainatate relatia a mers bine dar dupa ce s-a acomodat cu aceasta intrebare parinti ei erau de acord cu noi a inceput sa inchida telefonul si ea spune ca parinti nu o mai lasa sa vorbeasca cu mine ce sa fac ce s-a intamplat cu ea oare are pe altul sau sunt doar eu nebun ma puteti ajuta... MERCI...

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Relatiile la distanta nu merg prea bine. Nu poti sti adevarul, poate sentimentele ei au disparut, poate ca intr-adevar parintii nu mai sunt de acorrd cu relatia pentru ca te vad drept un obstacol. Pot fi multe motive, iar tu nu poti sti decat ce vrea fata sa iti spuna.

| Lawliet14 a răspuns:

Daca nu te plac parintii ei, sansele ca voi doi sa fiti impreuna sunt mici. Desi ea este poate o fata buna. In mod normal nu te-as sfatui neaparat sa-i dai pace, dar e si in strainatate asa ca ai avea destule motive.

| NicoGamerHD explică:

Ma scuzati am scris putin gresit voiam sa zic ca relatia a inceput sa se raceasca si totul s-a terminat am inca numarul ei de tel imi puteti spune cum sa o fac din nou iubita mea ma scuzati am scris la ora 10:30 intrebarea si in acea zi avusesem teza la romana si am fost putin cam extenuat ma gandeam si la ceva in timp ce scriam