Imi pare rau sa-ti spun, dar nu este nimeni dator sa-ti dea explicatii sau dovezi despre o fost iubita care s-a despartit de tine si care te evita cu orice pret.
Nu ai nici un drept sa ceri nimanui asa ceva, nici macar actualului ei iubit!
Ma si mir ca nu au chemat Politia sa-ti puna interdictie, pentru ca asa ceva este inacceptabil, sa hartuiesti o persoana care nu te vrea.
Probabil ca vei avea curand probleme cu politia, daca nu pricepi sa o lasi in pace, atat pe ea cat si pe noul ei iubit.
Maturizează te si treci peste, sa stii ca in viata oamenii vin si pleaca. Invata sa fi mai echilibrat si nu mai pune asa mult suflet și uita esti prea obsedat de ea si de aceasta problema.
Las o in pace sa si vada de viata ei si tu refati o pe a ta.
Iti multumesc pentru raspuns. Însă eu am întrebat cu totul altceva.
Nu faza este ca tu nu poti accepta realitatea si inca te afecteaza
Cu ocazia asta as vrea sa clarific ca mai bine nu răspundeți la intrebare daca nu aveti o soluție pentru a ajuta la rezolvarea ei. După părerea mea judeci subiectiv si nu iti asumi ce ai spus pentru că iti ceri scuze. Încearcă să raspunzi la întrebări la care ai soluții nu prejudecăți. Baftă!
Solutia e clara: lasa fata in pace. Daca nu te vrea, de ce te mai intereseaza ce face ea, de ce vrei sa intri in viata ei cu dea sila? Ea face ce vrea: se arunca sau nu in bratele altuia (daca nu s-a aruncat inca inainte de ati spune tie despre asta.)
De ce îți complici singur viata? Mergi mai departe cauta alta fata, se vede clar ca tipa asta nu a investit sentimente în relația voastră
Nu îți mai pierde vreama aiurea, cauta alta
Cred ca nu avea pentru cine sa investească. Tot timpul pune întrebări de genul. Cred ca este un hartuitor și de aceea l-a părăsit !