| LupuMia a întrebat:

Salutare TPU, am facut astazi sex cu iubitul meu dupa mai mult timp de pauza, si am facut 2 numere protejat si la al 3 a am zis sa facem fara, la un mom dat ne am oprit pentru cateva secunde, si noi am observat ca ii curgea un lichid alb asemanator cu sperma mult mai "apos", specific nu a ejaculat, nu stim ce ar putea fi lichidul ala si imi este tare frica, ma puteti ajuta cu un sfat sau orice? Va rog, dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca a avut loc chiar si doar o singura ejaculare la terminarea primelor 2 contacte protejate si dupa ejaculare insa inainte de a incepe cel de-al 3 sex, cel neprotejat, partenerul NU a urinat, in acel caz sperma ramasa in uretra penisului intra intr-un proces firesc si normal de fluidizare si incepe sa se prelinga/scurga in afara penisului in mod invariabil dar si insesizabil. Bineinteles ca astfel ajunge in vagin o cantitate suficienta de mare de sperma incat sa se poata forma o sarcina, insa cu CONDITIA obligatorie ca in acel moment femeia sa fie in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Acest lucru il stii/stiti doar voi doi deci si daca exista posibilitatea de a se putea forma o sarcina. Multa sanatate!

13 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Dupa doua numere, ce crezi ca era la al treilea? Era sperma. Dupa ejaculare pe conducta mai ramane spera, chiar daca spui tu pe aici ca nu a mai ejaculat. Era ramasa, sau baiatul era asa obosit ca a inceput sa curga singura. Bafta. Cititi si voi carti inainte de a va face de cap.

| LupuMia explică (pentru GdX):

A ejaculat doar la primul nr in prezervativ, la al doi lea numar nu a ejaculat desi avea prezervativ.

| GdX a răspuns (pentru LupuMia):

Ramane pe conducta. Fie ca vrei fie ca nu vrei.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru LupuMia):

Un număr se termină cu o ejaculare.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru LupuMia):

In uretra penisului ramane o anumita cantitate de sperma care initial are o consistenta vascoasa, gelatinoasa, foarte aderenta si din acest motiv sta bine lipit de peretele uretrei. Insa dupa trecerea a circa 10-15 minute se produce un proces de fluidizare a spermei care devine din ce in ce mai lichida si dupa circa 30-45 minute se ajunge la o consistenta aproape apoasa, ceea ce permite scurgerea involuntara si insesizabila a spermei in afara penisului. Resturile de sperma in amestec cu lichidul preejaculator pot fi eliminate din penis in totalitate, doar prin urinarea efectuata inaintea actului sexual ce urmeaza sa fie intretinut.

| mihai69 a răspuns:

Lichid preejaculator amestecat cu sperma rămasă de la ejacularea anterioară.

| Opianne a răspuns:

Poți rămâne însărcinată și de la acel lichid. Se numește lichid preejaculator și poate conține spermatozoizi. Sfat: întreabă la farmacie dacă îți recomandă o pilula de a doua zi și protejeaza-te in timpul actului sexual.

| Anonima283 a răspuns:

Deci, lichidul acela apos a fost lichid preejaculator care, dacă a existat o ejaculare anterioară poate să conțină spermatozoizi, dar dacă a urinat după nu cred că pot exista. Și depinde în ce perioadă te-ai aflat. Dacă erai în perioada fertilă, există posibilitatea unei sarcini. Baftă!

| Anonima283 a răspuns:

Opianne a zis să iei pastila de a doua zi. Eu zic să nu, doar dacă ești în perioada fertilă. Calculează-ți perioada în care te afli și apoi poți să o iei dacă ești în perioada fertilă. Dacă nu, mai bine nu o lua. Și eu am luat-o și regret.

| LupuMia explică (pentru Anonima283):

Stiti ce ma gandesc, eu intre numere nu m-am spalat, ma gandesc ca e posibil sa fi fost si de la mine de la prezervativ si eu de 5 zile am o secretie foarte abundenta si uneori e transparenta iar alteori este usor spre alb.

| Anonima283 a răspuns (pentru LupuMia):

Sa sti ca e posibil sa fie si de la tine, dar nu poti fi sigura.

| anonim16121 a răspuns:

Spermă?

| LupuMia explică (pentru anonim16121):

Nu stiu, el nici nu a ejaculat, adica era al 3 lea numar si eram cam la inceput.