anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut sex cu prietena mea, ea fiind virgina. A doua zi a inceput sa aiba dureri ca de menstruatie, dar i-a curs foarte putin, ca sa pateze. In urmatoarele 2 zile fara dureri, dar tot asa, a curs putin. Ce poate insemna asta?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

O sangerare mai lunga de 2 sau chiar si 3 zile reprezinta faptul ca cicatrizarea ranii rezultate prin ruperea himenului se produce mai greu. Durerea instalata in muschii vaginului dupa dezvirginare, reprezinta un fel de febra musculara care se instaleaza in muschii respectivi dupa un "antrenament" mai "intens" ori de mai lunga durata si necesita un repaus de cateva zile pentru a disparea complet. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Acele scurgeri de sange de care vorbesti sunt de la faptul ca i s-a rupt himenul si ai dezvirginat-o. Daca era in perioada fertila este foarte posibil sa fi ramas gravida.

| Nelamuritul a răspuns (pentru Emilian65):

Se exclude a doua varianta, am folosit prezervativul. Dar o doua zi sa curga? Si in urmatoarele 2 zile? nu ar fi trebuit atunci pe loc?

| BadAngel3 a răspuns:

Nu neaparat. Nu multor femei le curge pe loc. Daca nu ma insel, doar 45% dintre femei au scurgeri imediat. Durerile e din cauza dezvirginarii.

| BadAngel3 a răspuns:

,,Durerile e,, rectific : Durerile sunt.

| Rektsona a răspuns:

Medic inseamna asta