| BogdanAL a întrebat:

Salutare TPU:
Am mai pus o intrebare acum ceva timp(link):http://www.tpu.ro/......am-nevoie/
Va rog sa aruncati si un ochi acolo...
Deci, sa presupunem(in cel mai rau caz) ca am atins sperma cu un deget(pe care l am introdus), este posibil sa fi ramas insarcinata?
De atunci ea mi-a spus ca:
-are impresia ca sanii ei sunt mai tari
-"parca simte ceva inauntru"
-abdomenul i se pare ca i s-a intarit
-uneori merge des la toaleta

Se poate ca toate acestea sa fie doar in capul ei(faza cu ceva inauntru sau cu abdomenul spre exemplu)
Se poate sa fi ramas gravida oare?:(
Nu am vrea sa mergem la un gineoolog, au trecut putine saptamani(3) si poate face un avort spontan in cel mai rau caz(Doamne Fereste sa fie ceva)
Aa da, si saptamana viitoare ar trebui sa-i vina menstruatia...

Orice ajutor e binevenit...:(

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să facă un test de sarcină și învață să te speli pe mâini înainte să atingi zona intimă!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este putin probabil sa fi ramas, dar nu absolut imposibil. "Simptomele" sunt irelevante dupa atat de putin timp. Pot, intr-adevar, sa fie doar in capul ei. In Romania nu se gasesc teste de sarcina pe care le poate face singura la magazinele mari?
Mai aveti timp, dar daca perioada intarzie 4-5 zile trebuie sa mearga la ginecolog.

| neutrino a răspuns:

Tu esti tanarul de azi, intelectualul de maine?

| Alicezzz a răspuns:

Dragule din ce citesc... te citez,, mi am dat drumul pe spatele ei,, de aici deduc ca ai avut contact sexual cu ea neprotejat... chiar daca tu nu ai ejaculat in ea, sansele sa apara o sarcina exista, pentru ca inainte de ejaculare prin excitarea ta apare lichidul pre-ejaculator care are rol si de lubrifiant dar care contine spermatozoizi.Deci nu cred ca faptul ca ai introdus degetul dupa ce te ai sters cu hartie este un risc, mai mare este riscul sa ramana cand tu ai intretinut relatii fara prezervativ. Iar 3 saptamani de la incident nu este putin asa ca este momentul sa isi faca un test de sarcina sa dea fuguta la farmacie si sa il faca ca sa stie daca este sa nu, mai ales ca se simte balonata, sani mariti si urineaza des.Bafta si multa atentie pe viitor!

| BogdanAL explică:

Nu am avut contact sexual cu ea!happy

| BogdanAL explică:

Un fel de petting(a fost), ca sa zic asa...

| PinkIceCream5 a răspuns:

Hei,am citi "povestioara" ta si mai mult ca sigur nu este însărcinată pentru ca spermatozoizi in contact cu aerul mor... Ea are impresia ca nu știu cum ii sunt sânii si din cauza faptului ca săptămana viitoare ii vine menstruația, ca majoritatea fetelor înaintea ciclului i se umfla sânii, e normal iar in ceea ce o privește abdomenul si acel ceva înăuntru e doar pentru ca se simte stresată de acest gând si in mintea ei apar fel si fel de lucruri, si mie mi s-a întâmplat sa cred ca sunt însărcinată doar pentru ca aveam abdomenul nu știu cum... Soțul meu ma făcea nebuna pentru ca daca as fi fost cu adevărat însărcinată nu as avea simptomele imediat după câteva zile. Linistiti-va nu veți deveni părinții! Dar după fiecare contact sexual cel mai bine faceți un dus ca sa preveniti aceste gânduri negre care încep a va macină. Cand o sa ii vina menstruația o sa vedeți ca v-ați îngrijorat degeaba! Ciao.