E corect ca ai plecat si sfatul meu e sa pleci cat mai departe de asa relatie toxica, desparte-te de ea si gata!
Probabil a muncit numai ea ca sa pregateasca revelionul. Tu nu ai ajutat-o cu nimic. Daca ati mers amandoi in acel oras era normal sa va intoarceti tot impreuna. Plecarea ta a deranjat-o foarte mult.
Daca ea te loveste si tu lovesti inapoi, cel mai sigur e ca va continua sa te loveasca.
Daca ea te loveste si tu o imbratisezi, ii ca fi extrem de greu sa te loveasca in continuare.
Daca tu vezi relatia ca fiind toxica, e toxica si te sfatuiesc sa termini.
Daca tu vezi relatia ca buna, si ca oricare alta are problemele ei, atunci nu mai lovi, si ea va inceta sa mai loveasca.
Uneori reflectam ceea ce credem si se rasfrange asupra noastra.
P.S. E doar opinia mea si oricare ar fi a ta, e corecta pentru tine. Fiecare dintre noi traim si actuam in conformitate cu opiniile si crezul nostru.
Multa Fericire!
Mai bine ati sta amandoi de vorba. Dar sa vorbiti foarte deschis si sincer despre gelozia ei. Fara comunicare nu rezolvati nimic. Cat despre plecarea ta, intr-adevar a fost urat gestul. trebuia sa plecati amandoi. Cel mai bine e sa vorbiti sincer si deschis despre toate problemele si veti gasi o solutie.
As vrea sa aud si punctul ei de vedere dar este posibila sa fie extra-geloasă sau mai rau, sa ai parte de o relatie toxică.
Doar tu esti cel in masura sa decidă ce este si ce ai de făcut.
Nu a fost ok sa pleci singur atâta timp cât v-ați dus împreună. Dar nici sa suporți abuzuri si acuze.
Da, am mai văzut genul asta care se victimizeaza. Este o forma de manipulare asa ca ai grija.
Bafta
Bre, fugi până nu faci apoplexie! Crede-mă că ajungi să suferi de boli neurologice cu astfel de individe. Și asta ți-o spun din propria experiență, tipele astea sunt atât de posesive de fac o dramă din orice.
Ai făcut foarte bine că ai plecat și nu ai fost căţeluș, ai arătat că ai cojones!
Doar că nu te înțeleg de ce te complaci într-o relație de genul ăsta? Dacă ești masochist te înțeleg, dar să ai o relație cu cineva care te ia peste picior și îți face capul calendar pentru că nu are încredere în fidelitatea ta...chiar crezi că merită să mai continui?
Poate ești îndrăgostit de ea, dar ar trebui să realizezi că tipa s-a schimbat și nu mai e aceeași pe care ai început să o îndrăgești în urmă cu ceva timp.
Ai procedat corect. Dar poate nu e o persoana toxicã. daca nu a fost asa de la inceputul relatiei(presupunând ca ai cunoscut o bine dinainte)si s-a intensificat pe parcurs, e clar ca tu ai cauzat acel comportament jegos. probabil ca nu a stiut ce sa-ti mai spuna si sa facã ca sa te desparti de ea.
Ati gresit ambii ca cuplu, in loc sa te uiti doar la ea, da-ti seama unde ai gresit si tu.